LOGOTYP - sprawy koszulek, nalepek, dlugopisów, gadżetów
- Organista18
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Organista18
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ja proszę bardziej o wsparcie niż zbieram na logo. Nie wierze aby z rownych skladek dalo sie zebrać. Sam bede musial dolozyc tak czy siak.M@rcus pisze:Doc co łaska to trochę nie feer, jeden wpłąci więcej drugi mniej, uważam że dla kogoś kto naprawdę angażuje się w życie forum 10zł
Ile bedzie wplat, zobaczycie na screenach. Co z tym zrobimy, zadecydujemy.
Witam. Chciałbym zaproponować stworzenie płatnej części klubu( abonamentu rocznego) jak to ma miejsce w innych klubach.
Wpłata na konto klubowe uprawnia do zniżek na gadzety i wejście na część zakładek na stronie. Każdy kto opłaca składkę jest wyróżniany przypisem przy swoim nicku.
Jest to jedyny realny sposób na zebranie pieniędzy do kasy klubowej która by była wykożystywana zgodnie z potrzebami(na projekty loga, zamówienia gadzetów, poprawienie strony, czy wizerunku klubu, i np przy organizacji zlotów)
Jest to praktykowane w innych klubach i się sprawdza wyśmienicie wiec zwracam się do DOC-a aby przemyślał ten temat i się wypowiedział co o tym myśli
Wpłata na konto klubowe uprawnia do zniżek na gadzety i wejście na część zakładek na stronie. Każdy kto opłaca składkę jest wyróżniany przypisem przy swoim nicku.
Jest to jedyny realny sposób na zebranie pieniędzy do kasy klubowej która by była wykożystywana zgodnie z potrzebami(na projekty loga, zamówienia gadzetów, poprawienie strony, czy wizerunku klubu, i np przy organizacji zlotów)
Jest to praktykowane w innych klubach i się sprawdza wyśmienicie wiec zwracam się do DOC-a aby przemyślał ten temat i się wypowiedział co o tym myśli
Witam Wszystkich!!!Cały temat prześledziłem dwa razy.....Brak słów.....Nie mam pojęcia dlaczego polacy mają taką a nie inna mętalność.Przecież nie będziemy tego robić dla nikogo innego jak dla nas samych czyli Audi KLUBOWICZÓW.Kwota 10 ZŁ. to jest kosszt 2 litrów paliwa.Może jeden dzień bez auta i oszczędnośći z paliwa na konto klubu.Ja tam robie przelew a reszta ..............
[ Dodano: 2007-02-28, 20:15 ]
Właśnie poleciał przelewik... ->->->->->
[ Dodano: 2007-02-28, 20:15 ]
Właśnie poleciał przelewik... ->->->->->
Może i za często się nie udzielam, ale tutaj głos zabiorę - chcecie aby nasz klub się rozwijał? Był znany i rozpoznawalny w każdym miejscu i przez inne kluby? Wymagacie Bóg wie co, rzucacie sie na ramki, naklejki i koszulki, a tu trzeba wpierw zapłacić ! Nie możecie mieć w d... Naszego klubu ! Myślę że każdego tu stać na 10 zł w miesiącu ! To są tylko 33 grosze dziennie ! Nie olewajcie wizerunku naszych niuniek !
Ja się pisze i przelewam dyche!
Ja się pisze i przelewam dyche!