LOGOTYP - sprawy koszulek, nalepek, dlugopisów, gadżetów
-
jacu78
Monitowałem już w sprawie "podstrony" dla aktywnych klubowiczów(wpłacających pewną sume co pewien określony czas). Ale nie jestem pewien czy to ma sens bo co jak się okaże że mamy kilka osób i ilość zbieranych pieniędzy bedzie zbyt mała na cokolwiek, a z drugiej strony to inne kluby mają taką działalność i się sprawdza wyśmienicie.
Dlatego jestem za. Można by wtedy organizować koszulki i inne gadzety w krótkim terminie bo by na to były już zebrane pieniądze ze składek i pozostał by tylko wzór do wybrania.
DOC. Pomyśl nad tym.
Dlatego jestem za. Można by wtedy organizować koszulki i inne gadzety w krótkim terminie bo by na to były już zebrane pieniądze ze składek i pozostał by tylko wzór do wybrania.
DOC. Pomyśl nad tym.
-
a.milewski.mm
Doc, moja propozycja, bo z tego co widzę to pewnie mało osób się poczuwa do tego że jest w klubie, piszą nieraz pierdoły na forach o różnej tematyce, a do klubowych chyba nie zaglądają, a przecież jest nas tak dużo. Proponuję jakby info o zbiórce zamieścić na stronie głównej, może to by jakoś zachęciło do wejścia do Klubowych. Nie chcę aby osoby, które choć trochę się angażują poczuły się urażone, ale widzę, że bieda aż piszczy, dla siebie samego to wiele rzeczy chcą, porady itp., a jeżeli chodzi o jakąkolwiek zbiórkę to nie ma prawie nikogo. Jestem za tym, aby wprowadzić abonament miesięczny nawet 10 zł. Doc nie znam Cię, ale z tego co widzę to jesteś chyba najbardziej interesującą się osobą i z tego co obserwuję to jesteś uczciwy. Nie widziałem jeszcze żadnych skarg. Ja np. jestem gotów Ci zaufać i przelewać co miecha 10-15 zł, aby to się jakoś kręciło. Ale główna propozycja to UMIEśCIć INFORMACJE O JAKICHKOLWIEK ZBIóRKACH NA STRONIE GłóWNEJ!
Pozdrawiam
MMz
Pozdrawiam
MMz