Przywitaj się z nami
- robert_paulson
- Forum Audi 80

- Imię: Wiktor
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Witam wszystkich, mam na imię Wiktor. Właśnie nabyłem pięknego czarnego avanta 1995 z motorem ABC
Niestety nie jest w idealnym stanie więc od razu zabrałem się za zdobywanie informacji niezbędnych do usuwania rozmaitych usterek. Dzięki Wam wymieniłem już termostat i nic nie zepsułem :mrgreen: Dzięki chłopaki! Liczę na pozytywną współpracę w obie strony
Pozdrawiam
Witam wszystkich
Cześc
Nazywam się Tomek od dwóch tygodni jestem trzeźwy......... :mrgreen:
A tak na powaznie trafiłem na wasze forum azeby zaczerpnąc wiedzy od doświadczonych (mam nadzieje ) użytkowników samochodów marki Audi 80 głownie poszukuję porad techniczny aczkolwiek inne pytania z mojej strony również moga się pojawić
Pozdro all
Nazywam się Tomek od dwóch tygodni jestem trzeźwy......... :mrgreen:
A tak na powaznie trafiłem na wasze forum azeby zaczerpnąc wiedzy od doświadczonych (mam nadzieje ) użytkowników samochodów marki Audi 80 głownie poszukuję porad techniczny aczkolwiek inne pytania z mojej strony również moga się pojawić
Pozdro all
witam mam na imie lukasz zapisalem sie na forum poniewaz laczy nas ta sama marka samochodu i i niezbedne informacje o tych samochodach . mam juz tzecia audi w swoim doropku. ostatnim moim dzieckiem jest audi b4 cabrio 2,3 bardzo malo wiem o tym silniku mam nadzieje ze pomozemy se nawzajem pozdrawiam :lol:
Ostatnio zmieniony 21 lis 2009, 08:54 przez zbara, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bazyliszek
- Forum Audi 80

Witam ;)
Z tej strony Bartek z ok. Cieszyna jestem tu ponieważ jestem pasjonatem motoryzacji, a w szczególności napędu quattro...
Szukam Avant'a quattro gdyby ktoś o takim słyszał w bdb stanie to proszę o informacje
Szukam Avant'a quattro gdyby ktoś o takim słyszał w bdb stanie to proszę o informacje
-
mariusz8282
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
witam serdecznie jestem kazik jestem z Wyszkowa mam AUDI B4 2.0 90KM 94r pozdrawiam