Rozwiazanie problemu utrzymania klubu A80
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
fafigiusz, ale co ja mogę zrobić dla kilku ludzi 
Opcja jest już prawie zrobiona. Może jeszcze zrobimy SMS'y. Trzeba tylko nie robić kłopotów i nerwów. Niektórzy ludzie strasznie się wkurzają, nie wiem po co...
Przecież wszystko jest wiadomo... Ja nie mam pretensji ... jak nie chce ktoś wpłacać, to nie.
Wyobraź sobie, że przychodzi jakiś człowiek i strasznie się wkurza. Ale po co ? Sam nie wiem. Co mam mu zrobić? Puci puci mój kochany? :lol:
To jest strasznie dziwne.
Mam nadzieję, że ludzie
odpoczną i razem, spokojnie porozmawiają bez złośliwości.
Opcja jest już prawie zrobiona. Może jeszcze zrobimy SMS'y. Trzeba tylko nie robić kłopotów i nerwów. Niektórzy ludzie strasznie się wkurzają, nie wiem po co...
Przecież wszystko jest wiadomo... Ja nie mam pretensji ... jak nie chce ktoś wpłacać, to nie.
Wyobraź sobie, że przychodzi jakiś człowiek i strasznie się wkurza. Ale po co ? Sam nie wiem. Co mam mu zrobić? Puci puci mój kochany? :lol:
To jest strasznie dziwne.
Mam nadzieję, że ludzie
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
fafigiusz, opcja: 
Konto 1
* Skarbnik 1
* Wpłata od ludzi
* Wydatki na forum
* Koszta utrzymania (serwer, domena, bazy, SQL i inne/nowe)
* Aktualny stan kasy klubowej
Jeden nick (admin)
Konto 2
* Skarbnik 2
* Gadżety
* Aktualny stan kasy gadżetów.
Jeden nick (junior admin, moderator lub admin)
Jeszcze chcemy zrobić płatności online + SMSki + paypal.pl.
Konto 1
* Skarbnik 1
* Wpłata od ludzi
* Wydatki na forum
* Koszta utrzymania (serwer, domena, bazy, SQL i inne/nowe)
* Aktualny stan kasy klubowej
Jeden nick (admin)
Konto 2
* Skarbnik 2
* Gadżety
* Aktualny stan kasy gadżetów.
Jeden nick (junior admin, moderator lub admin)
Jeszcze chcemy zrobić płatności online + SMSki + paypal.pl.
jestem przeciwko zakaldaniu oddzielnych for dla wybranych.to nie w porzadku wobec tych ktorzy do tej pory utrzymywali forum a teraz nie maja mozliwosci.chcesz stworzyc enklawy bogatych i biednych?pierwszy krok do kwasow jak na innym znanym mi forum.reszta jak najbardziej do przyjecia.
swoja droga olalbym sms.bankowosc internetowa jest tak powszechna ze nie ma sensu placic dla operatora tymbradziej ze po takich zeczach zawsze pozostaje slad w postaci faktur umow itp.
na przyszlosc bylby uparcie za tym zeby np od 1 stycznia wlaczyc odplatnosc za wystawianie ogloszen.moze to byc kwota 10zl za caly rok.wplacam do 1 stycznia i mam rok z glowy.
swoja droga olalbym sms.bankowosc internetowa jest tak powszechna ze nie ma sensu placic dla operatora tymbradziej ze po takich zeczach zawsze pozostaje slad w postaci faktur umow itp.
na przyszlosc bylby uparcie za tym zeby np od 1 stycznia wlaczyc odplatnosc za wystawianie ogloszen.moze to byc kwota 10zl za caly rok.wplacam do 1 stycznia i mam rok z glowy.
miałem sie nie udzielać ale...
pomysly popieram, szczególnie z tym Inna/nowa ranga.
oraz opłaty za ogłoszenia
teraz personalnie:Doc, nic do Ciebie nie mam ale jeżeli szanowaniem czyjegoś zdania nazywasz usuwanie przez Ciebie postów to gratuluję,
poza tym mam nadzieję na koniec tych złośliwych i agrsywnych wypowiedzi...
szerokości <ok>
pomysly popieram, szczególnie z tym Inna/nowa ranga.
oraz opłaty za ogłoszenia
teraz personalnie:Doc, nic do Ciebie nie mam ale jeżeli szanowaniem czyjegoś zdania nazywasz usuwanie przez Ciebie postów to gratuluję,
poza tym mam nadzieję na koniec tych złośliwych i agrsywnych wypowiedzi...
szerokości <ok>
betek83, dajmy docowi szanse.kazdy ma slabszy dzien i wypisze cos niestosownego..sam wiem bo czesto mi sie cos takiego zdarza samemu.
dziwne ze nie wypowiadaja tu sie chlopaki ze starzem i postami a tylko ci co maja tego malo i jak widac korzystaja bardziej z forum w formie pomocy niz tworzenia zeczywstego.ale kazdy user jest potrzebny i tak samo wazny.
dziwne ze nie wypowiadaja tu sie chlopaki ze starzem i postami a tylko ci co maja tego malo i jak widac korzystaja bardziej z forum w formie pomocy niz tworzenia zeczywstego.ale kazdy user jest potrzebny i tak samo wazny.
Co do płatności sms-owych to i mi się to nie bardzo widzi:
1. Vat-23% przy złotówce 23grolsze dla państwa
2. Opłata operatora to też pewnie z 20% z kwoty netto
I tak za sms-a zapłacimy 1.23 a dla klubu trafi 0,80 zł, przy większej ilości użytkowników to już wyrzucamy trochę grosza w kosmos
Ja osobiście mogę 20 dychy kwartalnie przelać na konto, więcej jeden piątek przehulam
1. Vat-23% przy złotówce 23grolsze dla państwa
2. Opłata operatora to też pewnie z 20% z kwoty netto
I tak za sms-a zapłacimy 1.23 a dla klubu trafi 0,80 zł, przy większej ilości użytkowników to już wyrzucamy trochę grosza w kosmos
Ja osobiście mogę 20 dychy kwartalnie przelać na konto, więcej jeden piątek przehulam