Różnicy temperatur w błedach nie zobaczyszharry6665 pisze:nie mam waga tylko inne urządzenie.ogólnie błędów nie mam żadnych
W grupie 7 Measuring Blocks możesz sprawdzić temperatury
Różnicy temperatur w błedach nie zobaczyszharry6665 pisze:nie mam waga tylko inne urządzenie.ogólnie błędów nie mam żadnych
Z jakim wykresem :?: :shock: w normalnym programie diagnostycznym ,jakim jest vag ,odczyty temp z czujników temp.płynu ,paliwa i powietrza w dolocie ,widać w najnormalniejszych jednostkach ,czyli w stopniacha możesz mnie pokierować jak sprawdzić temp. płynu i paliwa.nie mam vaga tylko autophixa i jak to porównać z wykresem
To lukaj w instrukcje obsługi tej drogiej zabawki i się z tym męcz wątpię zeby ktoś z forum obczajał takie drogie zabawki ,jak twoja ...bo do naszych 80 tek ,wystarcza najzwyklejszy stary i porosty vag ...żadnym nawet najdrozszym testerem ,nie odczyta i nie zrobi nic wiecej niż najzwyklejszym vagiemharry6665 pisze:no ja mam coś takiego
z tego co wiem to nic nie trzeba migać normalnie vag'iem da się połączyć tyle tylko że jest tam dostępna tylko grupa 000 ale podstawowe parametry i błędy są jak najbardziej dostępne jest na forum zresztą o tym temat i to pewnie nie jeden.michal240187 pisze:chciałem się zapytać czy w B4 92r TDI 1Z da się wymigać (wybłyskć) błędy