Opisz mi ładnie jak to wszystko polerujesz, to znaczy jakie materiały, co pokolei, wszytsko :mrgreen:
Ja rpóbowałem w zeszłym roku i się poddałem :lol:
A jak Twoje palce? Pytam serio :mrgreen:K2 pisze:Srodki musze pomalować bo narazie jest gołe alu....No w sumie też możnaby na srebrno środki omalować, hmmmm zobaczymy jeszcze (czekam na inne propozycje :mrgreen: ) Natomiast całe czarne środki zdecydowanie odpadają, napewno nie na tych kołach...
Jmm wystarczy odrobina samozaparciaJa kupiłem te felgi wypiaskowane, co jednak nie było takie dobre jak mi sie wydawało na początku....
![]()
Więc w moim przypadku wyglądało to następująco:
Papier 40 i 6 godzin spędzonych przy jednym kółku![]()
potem jużkolejno papier 80, 150 i już na mokro 150, 240 , 500, 1000
Potem już pasta Auto max...
I jakoś leci..
To ja musiałem coś źle przy swoich robic :cry:K2 pisze:Nienajgorzej 8-) Najgorzej przy darciu na sucho bo trwa najdłużej, ale jak sie założy rękawiczki tzw "wampirki" to jest ok, przy darciu na mokro to już prawie przyjemność i nic sie nie dzieje z palcamy....# felgi już czekają na ostateczną polerkęAutomaxem, tylko musze jeszcze filc zakupić na kontówke, ale przyznam szczerze że tej czwartej to już mi sie nie chce robić..
chyba poczeka sobie pare dni...
Łatwiej by było gdyby te felgi nie były piaskowane. Wtedy tylko SCANSOL żeby zmyć lakier i odrazu drobniejszy papier i jechać...
słuchaj kolego według mnie jesli pomalujesz je w kolor auta to stracą na maksa na uroku. polerka szprych morze być ale p[rosze nie maluj ich w kolor autata z lewej już prawie gotowa. Środki będą prawdopodobnie pod kolor auta. Jeżeli macie jakieś inne propozycje to walcie śmiało...ewentualnie rozważam spolerowanie od góry szprych...