[ 80 B4 all] poliuretan
- kolorJarewa pisze:Niby w czym ta różnica??misiekb4 pisze:Różnica kolosalna w odniesieniu do lemfordera w moim przypadku.
- wytrzymałość
- łatwość montazu (nie trzeba prasy)
juz prawde mowiac nie pamietam jak sie moje auto zachowuje na np w/w lemforderze ale na poliuretanie, jak by kierownica sztywniej pracuje, w sensie szybciej reaguje (nie ciezeJ) to moze byc moje placebo
u mnie caly przod jest juz zrobiony, czekaja poduszki pod skrzynie a jak sie tył wyklepie na belce to tez poliuretan
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
a czemu?Jarewa pisze:Piotrze jak masz serie zawiechę to bym 10 razy pomyślał.
Już mam dość tego ciągłego wymieniania i myślałem że wytrwa więcej, oczywiście poli tylko na sanie.
tak_Dave pisze:PieterB napisał/a:
hmm, a ja zapytam tak:
Mi po raz kolejny wydymało tulejki te tylne i zastanawiam się nad poli ale te z przodu są ori i są oki. Pytanie takie jakbym tak te z tyłu dał tylko poli a przednie zostawił jak są, może być w tym jakiś problem w użytkowaniu?
zaden :p mowisz o sankach?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Przede wszystkim belka lepiej jakby bardziej miękko pracuje, a zarazem nie ma żadnego luzu na tulejach.Jarewa pisze:Niby w czym ta różnica??misiekb4 pisze:Różnica kolosalna w odniesieniu do lemfordera w moim przypadku.
Nie buja tyłem w zakrętach i na koleinach.
Nie mówię że lemforder jest do bani, ale w porównaniu akurat z tymi częściami wolę poliuretan z Olkusza
jestes starszy, wiec pewnie znasz zasade zeby zrobic raz konkret a nie pol srodkami,PieterB pisze:_Dave, ja nie kombinuję po prostu tamte są w baaaardzo dobrym stanie i aż mi je szkoda wybijać i tylko dlatego pytam.
poza tym biore sobie reszte na swiadkow, dam ci kase za te dwie ktore tam zostaly i daj juz spokoj :P:P:P
ps. ad tuleji na sankach, ja nie wierze magikom na stacji diagnostyczniej, sam na kanale sprawdzam np łomem, bije do tego czy aby na pewno musisz robic sanki