prawie rok i cicza cały czas, dodam że jeżdże na gwincie
[ 80 B4 all] poliuretan
- kolorJarewa pisze:Niby w czym ta różnica??misiekb4 pisze:Różnica kolosalna w odniesieniu do lemfordera w moim przypadku.
- wytrzymałość
- łatwość montazu (nie trzeba prasy)
juz prawde mowiac nie pamietam jak sie moje auto zachowuje na np w/w lemforderze ale na poliuretanie, jak by kierownica sztywniej pracuje, w sensie szybciej reaguje (nie ciezeJ) to moze byc moje placebo
u mnie caly przod jest juz zrobiony, czekaja poduszki pod skrzynie a jak sie tył wyklepie na belce to tez poliuretan
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
a czemu?Jarewa pisze:Piotrze jak masz serie zawiechę to bym 10 razy pomyślał.
Już mam dość tego ciągłego wymieniania i myślałem że wytrwa więcej, oczywiście poli tylko na sanie.
tak_Dave pisze:PieterB napisał/a:
hmm, a ja zapytam tak:
Mi po raz kolejny wydymało tulejki te tylne i zastanawiam się nad poli ale te z przodu są ori i są oki. Pytanie takie jakbym tak te z tyłu dał tylko poli a przednie zostawił jak są, może być w tym jakiś problem w użytkowaniu?
zaden :p mowisz o sankach?
- Krzysiek 84
- Junior Admin

- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Przede wszystkim belka lepiej jakby bardziej miękko pracuje, a zarazem nie ma żadnego luzu na tulejach.Jarewa pisze:Niby w czym ta różnica??misiekb4 pisze:Różnica kolosalna w odniesieniu do lemfordera w moim przypadku.
Nie buja tyłem w zakrętach i na koleinach.
Nie mówię że lemforder jest do bani, ale w porównaniu akurat z tymi częściami wolę poliuretan z Olkusza
jestes starszy, wiec pewnie znasz zasade zeby zrobic raz konkret a nie pol srodkami,PieterB pisze:_Dave, ja nie kombinuję po prostu tamte są w baaaardzo dobrym stanie i aż mi je szkoda wybijać i tylko dlatego pytam.
poza tym biore sobie reszte na swiadkow, dam ci kase za te dwie ktore tam zostaly i daj juz spokoj
ps. ad tuleji na sankach, ja nie wierze magikom na stacji diagnostyczniej, sam na kanale sprawdzam np łomem, bije do tego czy aby na pewno musisz robic sanki