Dave. Przecież Ty telefonu nie odbierasz_Dave pisze:01.07.2017 @ Zabrze M1 ?! godz ---------------------- 18 / 19 ?!
widze las rąk... jak co jestem tylko pod telefonem, słuzbowym
-D.

mnie najblizsza niedziela pasi, trza by im napisac czy sie mozem wprosic i dwa czy nie mogli by blizej nas miejsca znalesc (np kozie glowy), czestochowe jako tako znam w razie wMaciek. pisze:W niedziele organizują się chłopaki w Częstochowie, można by tam się przejechać.
czy do Zabrza czy do Częstochowy mam podobną odległość więc dla mnie koszta paliwa w grę nie wchodzą, ja się dostosuję ..._Dave pisze:mnie najblizsza niedziela pasi, trza by im napisac czy sie mozem wprosic i dwa czy nie mogli by blizej nas miejsca znalesc (np kozie glowy), czestochowe jako tako znam w razie wMaciek. pisze:W niedziele organizują się chłopaki w Częstochowie, można by tam się przejechać.
-D.
DaMaGe, nie marudz, dam jej na to paliwo, tobie tez jak trza bedzie, wazne zeby sie wkoncu jakis spot udal i ze ludzie chca sie zjechac
W sumie to jak by nie patrzeć do Zakopanego mam bliżejDaMaGe pisze:
nathalie już w okolice Zagłębia ma daleko, a gdzie tam dopiero Częstochowa ...
Chociaż jak będą chętni to czemu nie ...
Można też gdzieś tu na miejscu - Katowice ??
Zależy dla kogo.hexman pisze:Mimo wszystko te dwie opcje są bliżej niż Częstochowa
Jak będziesz widział zagubioną babę w "ponaklejkowanym" Avancie na cieszyńskich tablicach to joBzykuPL pisze:Serdecznie zapraszamy !![]()
Jak coś to pytać o drogę na wydarzeniu lub bezpośrednio do mnie. Pomogę