Dave. Przecież Ty telefonu nie odbierasz_Dave pisze:01.07.2017 @ Zabrze M1 ?! godz ---------------------- 18 / 19 ?!
widze las rąk ... jak co jestem tylko pod telefonem, słuzbowym
-D.
[SPOT] Śląskie - Silesia / weekendy i nie tylko ;)
mnie najblizsza niedziela pasi, trza by im napisac czy sie mozem wprosic i dwa czy nie mogli by blizej nas miejsca znalesc (np kozie glowy), czestochowe jako tako znam w razie wMaciek. pisze:W niedziele organizują się chłopaki w Częstochowie, można by tam się przejechać.
-D.
DaMaGe, nie marudz, dam jej na to paliwo, tobie tez jak trza bedzie, wazne zeby sie wkoncu jakis spot udal i ze ludzie chca sie zjechac
czy do Zabrza czy do Częstochowy mam podobną odległość więc dla mnie koszta paliwa w grę nie wchodzą, ja się dostosuję ..._Dave pisze:mnie najblizsza niedziela pasi, trza by im napisac czy sie mozem wprosic i dwa czy nie mogli by blizej nas miejsca znalesc (np kozie glowy), czestochowe jako tako znam w razie wMaciek. pisze:W niedziele organizują się chłopaki w Częstochowie, można by tam się przejechać.
-D.
DaMaGe, nie marudz, dam jej na to paliwo, tobie tez jak trza bedzie, wazne zeby sie wkoncu jakis spot udal i ze ludzie chca sie zjechac
-
- Forum Audi 80
- Imię: Nat
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
W sumie to jak by nie patrzeć do Zakopanego mam bliżejDaMaGe pisze:
nathalie już w okolice Zagłębia ma daleko, a gdzie tam dopiero Częstochowa ...
Chociaż jak będą chętni to czemu nie ...
Można też gdzieś tu na miejscu - Katowice ??
Ale, ale jeżeli o mnie chodzi ja się przejadę nawet do Częstochowy, byle by pogoda była no i muszę zderzak przykręcić żeby go kansi nie stracić
Dave jak tak dzielisz kasą to ja chętnie przyjmę, trzeba by mi było jakieś strzewiki kupić, tego nigdy za wiele
W tą niedzielę jest organizowany zlot w Babicach - Moto retro Deptak organizowany przez Chrzanowskie Klasyki. A w przyszłym tygodniu w Pszczynie jest kolejny zlot organizowany przez Pszczyńskie klasyki - na obu imprezach będę. Jaka nie macie planów to ślijcie zgłoszenia.
Mimo wszystko te dwie opcje są bliżej niż Częstochowa
Mimo wszystko te dwie opcje są bliżej niż Częstochowa
- Maciek.
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Z dojazdem tam nie ma problemu - na drugich światłach w Częstochowie w prawo, następnie na pierwszym rondzie w prawo i już widać hale oraz parking.
Adres - Żużlowa 4, Częstochowa.
Data - niedziela, 23 lipca, godzina 18.00
Co do zbiórki przed wyjazdem - zbieramy się raczej w okolicach Katowic czy już bardziej na północ, np. przed Siewierzem? Może np. koło zamku w Siewierzu?
Adres - Żużlowa 4, Częstochowa.
Data - niedziela, 23 lipca, godzina 18.00
Co do zbiórki przed wyjazdem - zbieramy się raczej w okolicach Katowic czy już bardziej na północ, np. przed Siewierzem? Może np. koło zamku w Siewierzu?
Zależy dla kogo.hexman pisze:Mimo wszystko te dwie opcje są bliżej niż Częstochowa
-
- Forum Audi 80
- Imię: Nat
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Jak będziesz widział zagubioną babę w "ponaklejkowanym" Avancie na cieszyńskich tablicach to jo A tak na serio droga prosta więc się nie ma co stracić... chociaż ja jestem do wszystkiego zdolnaBzykuPL pisze:Serdecznie zapraszamy !
Jak coś to pytać o drogę na wydarzeniu lub bezpośrednio do mnie. Pomogę