Audi coupe quattro 20v drugie podejście
Audi coupe quattro 20v drugie podejście
Cześć
Po sprzedaży poprzedniej coupe q 20v zacząłem tęsknić za tym modelem i silnikiem, a że coraz trudniej znaleźć ładny egzemplarz, wybrałem się do DE obejrzeć auto z ogłoszenia.
Auto od handlarza. Bajka handlarza jest taka, że pierwszym właścicielem była fabryka Audi i od marca do października samochód przejechał prawie 10 tys. km.
Następnie kupiła go starsza pani, trochę pojeździła, a później zostawiła w garażu i zapomniała o nim. Wszyscy znamy bajki o kupowaniu od babci lub dziadka z Niemiec, ale pojechałem tysiąc w jedną stronę.
Lakier do poprawy kilka elementów, bo są rysy lub schodzi bezbarwny, felgi speedline mają zniszczone ranty, opony pewnie mają 30 lat.
Mimo to postanowiłem go kupić i zapłaciłem zaliczę. Za klika dni pojadę go odebrać.
Zdjęcia z DE.
Po sprzedaży poprzedniej coupe q 20v zacząłem tęsknić za tym modelem i silnikiem, a że coraz trudniej znaleźć ładny egzemplarz, wybrałem się do DE obejrzeć auto z ogłoszenia.
Auto od handlarza. Bajka handlarza jest taka, że pierwszym właścicielem była fabryka Audi i od marca do października samochód przejechał prawie 10 tys. km.
Następnie kupiła go starsza pani, trochę pojeździła, a później zostawiła w garażu i zapomniała o nim. Wszyscy znamy bajki o kupowaniu od babci lub dziadka z Niemiec, ale pojechałem tysiąc w jedną stronę.
Lakier do poprawy kilka elementów, bo są rysy lub schodzi bezbarwny, felgi speedline mają zniszczone ranty, opony pewnie mają 30 lat.
Mimo to postanowiłem go kupić i zapłaciłem zaliczę. Za klika dni pojadę go odebrać.
Zdjęcia z DE.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2018, 20:32 przez krótki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
To co myślałem że jest zniszczonym lakierem bezbarwnym jest chyba jakąś powłoką ochronną.
[ Dodano: 2018-03-14, 12:48 ]
Klocki z tyłu są chyba z pierwszego montażu.
[ Dodano: 2018-03-14, 17:32 ]
krótki film
[ Dodano: 2018-03-25, 14:41 ]
Dzisiaj były ogledziny rzeczoznawcy do bialej karty i opinii. Staramy się o żółte tablice.
[ Dodano: 2018-03-28, 16:01 ]
Znowu montaż podstawki pod filtr kabinowy.
[ Dodano: 2018-03-14, 12:48 ]
Klocki z tyłu są chyba z pierwszego montażu.
[ Dodano: 2018-03-14, 17:32 ]
krótki film
[ Dodano: 2018-03-25, 14:41 ]
Dzisiaj były ogledziny rzeczoznawcy do bialej karty i opinii. Staramy się o żółte tablice.
[ Dodano: 2018-03-28, 16:01 ]
Znowu montaż podstawki pod filtr kabinowy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Łukasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
No i super, ten egzemplarz jest tego warty.krótki pisze:zisiaj były ogledziny rzeczoznawcy do bialej karty i opinii. Staramy się o żółte tablice.
A już myślałem, że takie auta się nie zdarzają. A tu proszę...
Chyba za długo to ogłoszenie nie widniało. Takie autka szybko znikają, czasami dosłownie minuty po wystawieniu. A niby rynek jest pełny różnych samochodów.
No nie wiem. Takich napaleńców wielu nie ma. Byłby za to nowy samochód. Większości ludzi trudno zrozumieć takie decyzje. W każdym razie ja jestem bardzo zadowolony z zakupu.h/k pisze:A już myślałem, że takie auta się nie zdarzają. A tu proszę...
Chyba za długo to ogłoszenie nie widniało. Takie autka szybko znikają, czasami dosłownie minuty po wystawieniu. A niby rynek jest pełny różnych samochodów.