Profilaktyka musi być

Kup nowe kompletne , tarcze wyslij do obicia kevlarem do firmy Makland , cena 250 złSagitari pisze:- chciałbym nowe sprzęgło - poradźcie, czy kompletne nowe, czy może regenerowane na zamówienie (z myślą o witamince w sofcie, o której marzę już od paru lat)
Swiece żarowe kupujesz od silników diesla 1.6 D / TD.Sagitari pisze:- trzy nowe grzałki do układu z płynem - myślę, że obecne grzeją słabo albo w ogóle, bo płyn nagrzewa się bardzo powoli. Czy tu jestem skazany tylko na nowe z ASO czy jakieś zamienniki ?
Wydaje mi się, że standardowe, czyli da się poruszyć poprzecznie, natomiast wzdłużnie ośka raczej nie ma luzu. Muszla po zimnej stronie bez śladów ocierania, łopatki wirnika też wyglądają bardzo dobrze. Trudno jednak powiedzieć co do szczelności, bo ogólnie turbo jest w środku uwalone olejem z odmy. Próbowałem kiedyś zrobić wolną odmę, ale niestety przy takim dymieniu z wypuszczonej rury jakie miałem trudno byłoby zaakceptować taką jazdę.MIRON DKL pisze:Turbo ma jakieś znaczące luzy czy standard?
Ten pomysł podoba mi się, już zajrzałem na ich stronkęKrzysiek 84 pisze:Kup nowe kompletne , tarcze wyslij do obicia kevlarem do firmy Makland , cena 250 zł
Czy te świece z AAZ szukać w zamienniku, czy w ASO będą miały przystępną cene ?Krzysiek 84 pisze:Swiece żarowe kupujesz od silników diesla 1.6 D / TD.
1.9 TD AAZ