[B4 1Z]Rezanie AC / BC + Manetka
Siemka, mam prolem ze swoja manetka od BC, mianowicie nie dziala mi opcja wybierania gora dol tak samo powiem brzydko nie wiem od czego jest ta manetka, sprzedajacy nie powiedzial nic na ten temat a juz jakis czas minal od tego by zwrocic... podlaczylem wg schematu sprawdzajac ktory to guzik reset itd ( nie mialem kostki tylko odciete kable) i pokombinowalem, odpalam auto z tak podpieta kostka i nic null nie wybiera mi opcji tak samo jak daje do dolu wycieraczke to przepala mi bezpiecznik nie wiem co w tej sytuacji zrobic. Jedynie co to AC dziala prawidlowo, zmotalem go z przekaznikiem od A4 i dziala pieknie, ale to BC mi nie chce dzialac Pomocy ratujcie koledzy!
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
No właśnie nie rozbierałem ich jeszcze bo boje się ze uszkodze i będzie lipa,
Już na pierwszy rzut oka widzę ze chyba się nie da bo w tym liczniku który ma bc jest to mocowanie od bc i musiała by odejść niezła rzeźba żeby wsadzić tam Ac z szeroką wtyczką, wrzucę foty to zobaczysz
[ Dodano: 2018-10-02, 10:26 ]
A to jest mój stary vdo z Ac,
I tu właśnie pytanie czy da radę to tak zrobić żeby ta szeroka wtyczkę wraz z bebechami wsadzić do tego un4 z 2 zdjęcia.
Już na pierwszy rzut oka widzę ze chyba się nie da bo w tym liczniku który ma bc jest to mocowanie od bc i musiała by odejść niezła rzeźba żeby wsadzić tam Ac z szeroką wtyczką, wrzucę foty to zobaczysz
[ Dodano: 2018-10-02, 10:26 ]
A to jest mój stary vdo z Ac,
I tu właśnie pytanie czy da radę to tak zrobić żeby ta szeroka wtyczkę wraz z bebechami wsadzić do tego un4 z 2 zdjęcia.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2018, 11:32 przez Immelman69, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Ok, czaje bazę, poprostu jak nie rozbiorę to nie bede wiedział i tyle.
[ Dodano: 2018-10-05, 15:08 ]
cały bc przełożyłem w zasadzie plung&play, tylko 2 prowadzenia od starego minichecka musiałem podrzeźbić aby nowy autocheck wszedł, nie było żadnych problemów, tu odkręcam tam przykręcam 15 min roboty i działa.
[ Dodano: 2018-10-05, 15:08 ]
cały bc przełożyłem w zasadzie plung&play, tylko 2 prowadzenia od starego minichecka musiałem podrzeźbić aby nowy autocheck wszedł, nie było żadnych problemów, tu odkręcam tam przykręcam 15 min roboty i działa.
-
- Forum Audi 80
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Jakie radio?? nr seryjny.
I podejrzewam że tu jest błąd bo delta to nowe radia i one tylko w A4 mogą się komunikować z licznikiem. Niby to samo ale komunikacja inna. Delty też wkłądali do ostatnich wypustów b4 ale one nie działały z AC.
W 80 to gamma te stare 1
I podejrzewam że tu jest błąd bo delta to nowe radia i one tylko w A4 mogą się komunikować z licznikiem. Niby to samo ale komunikacja inna. Delty też wkłądali do ostatnich wypustów b4 ale one nie działały z AC.
W 80 to gamma te stare 1
Ostatnio zmieniony 03 gru 2018, 22:00 przez Jarewa, łącznie zmieniany 2 razy.