Audi Cabrio 4.2 V8, USA - projekt
Super, dziękuję. Ale swap robiony jeszcze przez poprzedniego właściciela, tak? Tak z ciekawości, jaki masz wydech u siebie? Mam dylemat między puszczeniem wydechu na jednej/dwóch rurkach od początku do końca i szczerze nie wiem co będzie lepsze. Na pewno mam w planie przepustnice wydechu. Przy zamkniętej przepustnicy ma być jak najbardziej cicho żeby autem dało się komfortowo jeździć gdzieś dalej niż tylko na zloty
Tak, swap był robiony przez poprzednika w genowefa grage. Ja mam wydech 3' prawdopodobnie od MR motors bez katalizatorów połączony w jedną rurę i 2 tłumiki przelotowe ( środkowy i końcowy ). Jest na tyle dobrze zrobiony, że byłem kiedyś tym autem na wakacjach, a gdy trzeba jest głośny na ja nagraniu. Też myślałem w przyszłości o klapie, ale chciałbym jej montaż połączyć w wymianą tłumika na bardziej ''wulgarny'', bo przy obecnym wydechu nie jest ona konieczna. Wpadnij kiedyś do inowrocławia to posłuchasz
Ja na szczęście nie mam zamiaru ciągać przyczep
Byle się sprawdziła i będę zadowolony
[ Dodano: 2019-01-30, 00:51 ]
Już niedługo... Stay tuned! #batalionquality
[ Dodano: 2019-02-11, 20:15 ]
Jedziemy dalej, V8 w budzie, odpalone. Żyje, zieje ogniem i zabija dźwiękiem bo na razie bez wydechu
Zaczyna to wyglądać coraz przyjemniej
Kilka strzałów:
Byle się sprawdziła i będę zadowolony
[ Dodano: 2019-01-30, 00:51 ]
Już niedługo... Stay tuned! #batalionquality
[ Dodano: 2019-02-11, 20:15 ]
Jedziemy dalej, V8 w budzie, odpalone. Żyje, zieje ogniem i zabija dźwiękiem bo na razie bez wydechu
Zaczyna to wyglądać coraz przyjemniej
Kilka strzałów:
Nie boję się, auto nie jest budowane z myślą o wyścigach czy startowaniu na 1/4 mili
Filmiki będą jak będzie już zrobiony wydech, nagram brzmienie na otwartej i zamkniętej przepustnicy wydechu Póki co nie ma za bardzo czego nagrywać bo na samych kolektorach to po prostu grzmi i przy okazji lasuje mózg
Filmiki będą jak będzie już zrobiony wydech, nagram brzmienie na otwartej i zamkniętej przepustnicy wydechu Póki co nie ma za bardzo czego nagrywać bo na samych kolektorach to po prostu grzmi i przy okazji lasuje mózg