Pozdrawiam

Jerewa tu nie chodzi o to czy pali od strzała, o to nie mam żadnego problemu i o tym też słyszałem że ABT'ki kręcą te 2 obroty wałem nim odpalą. Ale chodzi o to że nie odpala normalnie, kontrolki przygasają rozrusznik jakby był lekko sklinowany? i nie miał jak się obracać ale odpala. Na filmiku jest jeszcze dość okej, często jest gorzej jakby ledwo co kręcił naprawde minimalnie a mimo to odpali.Jarewa pisze:ABT nigdy nie pali od dotkniecia...
Nowy czy używany? Może wystarczy w starym tylko czyszczenie, smarowanie, ewentualne skasowane nadmiernego luzu wzdłużnego i wymiana szczotek oraz tulejek... Bardzo szybko i łatwo się go rozbiera.Vastray pisze:Zamówiłem rozrusznik
Mówisz o mierniku prądu rozruchowego? To dość dobry pomysł.PieterB pisze:dobrze by było sprawdzić aku jakimś bocznikiem
W ABK tylko od spodu jest sensowny dostęp i przy tym dość mało miejsca, ale mając zestaw różnych kluczy i przedłużek da radę to zrobić bez ściągania portek wydechu.Jarewa pisze:No nie przesadzaj w abt idzie od gury ściągnąć nawet z zamkniętymi oczami..