Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep
Sklep Bestdrive

Techniczny

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi i nie tylko związane z motoryzacją.
sahar
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: sahar » 06 lut 2020, 22:36

Jarewa nie przerosła mnie szukajka, przewertowałem część tematów w poszukiwaniu tego co potrzebowałem i jak już miałem dosyć postanowiłem poszukać na necie i znalazłem:

http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_138.PDF manualny dach

http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_156.PDF hydrauliczny

Drukujesz to i do auta szukać usterki

[ Dodano: 2020-02-06, 22:36 ]
Admin, wchodzę od dwóch dni i śledzę temat i zero ciągu dalszego, chyba się zepsułeś. Do edukuję Cię, że te dwa linki (biorąc pod uwagę Twoją aktywność) od minimum dwóch dni powinny być podpięte w dziale Download a tu nic. SE chyba postanowiłeś, że SE nie wkleisz a to ponoć cabrio forum też jest bezradny_
Myślę, że pora na 3 ostrzeżenie ALBO Bana <pento za podejście>
ps. Pozdrawiam posiadaczy audi 80 tych normalnych otwartych na sugestie :-D

Awatar użytkownika
Pieterb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: Pieterb » 08 lut 2020, 16:23

sahar pisze:Admin, wchodzę od dwóch dni i śledzę temat i zero ciągu dalszego,
no i co w związku z tym - pochwałę chcesz za to czy co! A wystarczyło sobie zaznaczyć by było powiadomienie jak ktoś odpisze ;-) i nie musiał byś wtedy nadaremnie wchodzić. Oczywiście Ty mnie chcesz edukować oklasky
sahar pisze:że te dwa linki (biorąc pod uwagę Twoją aktywność) od minimum dwóch dni powinny być podpięte w dziale Download a tu nic
Nie wiem czy wiesz ale strona którą wrzuciłeś istnieje od 1997 r. I jak ktoś chciał sobie to znaleźć to znalazł.
A Ty tylko siejesz ferment a nawet nie napisałeś w czym problem masz i podejrzewam że o to właśnie chodziło Ci.
sahar pisze:Myślę, że pora na 3 ostrzeżenie ALBO Bana <pento za podejście>
ostrzeżenie było za wulgaryzmy jakbyś nie dopatrzył się i nie udawaj żeś taki niewinny i że Ci je niesłusznie dałem.
sahar pisze:ps. Pozdrawiam posiadaczy audi 80 tych normalnych otwartych na sugestie
i widzisz uważasz że obrażanie innych to dobry sposób na to by się Ciebie słuchali i wykonywali twoje polecenia - duży błąd kolego.

Kończę wiec temat bo nie ma to najmniejszego sensu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
opony samochodowe części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl