już są odblokowane - znaczy tylko do czytania i przeglądaniaRoman_S pisze: Może dodatkowo odblokować dla niezarejestrowanych nasze auta?
forum audi 80 a fb
- Krzysiek 84
- Junior Admin

- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Jedynie co ludzi z fejsa by interesowało to w pierwszej kolejności Swap na 1.8TRoman_S pisze:
Dodatkowy pomysł jaki mam to, jak już by nasza strona fajnie grała na smartfonach to np raz na tydzień można na nasz profil na fb Audi 80 Klub Polska wstawić posta z jakieś jednym zdjęciem z tematu na forum i post w stylu "czy Ciebie też denerwuje znikające podświetlenie tablicy rejestracyjnej? Wbijaj na nasze forum i zobacz, jak nasz kolega właściciel tego pięknego B4 poradził sobie z tym problemem" + link albo do tematu konkretnego albo ogólny do strony głównej forum. Zrobić po prostu na Facebook marketing i reklamować nasze forum. Z hasztagami i wszystkimi nowoczesnymi pierdołami.
-
AdiGassler
- Forum Audi 80

- enzoo
- Audi 80 Klub

- Imię: Mirosław
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
wszystko się daAdiGassler pisze:i modyfikacja zetora na boschuKrzysiek 84 pisze:Jedynie co ludzi z fejsa by interesowało to w pierwszej kolejności Swap na 1.8T![]()
a jeśli chodzi o forum, to musi być facebook jest moim zdaniem tempy jeśli chodzi o takie coś ale niestety ludzie wolą FB i to ich błąd, staram się ich tutaj odsyłać jak coś się pytają ale cóż
- Krzysiek 84
- Junior Admin

- Imię: Krzysiek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
A jak napiszesz im , że wystarczy w google wpisać i na pierwszej stronie już kilka tematów będzie , w tym dużo u nas na forum odpowiedzi , to jeszcze obrońcy odpiszą , że po to jest grupa żeby sobie pomagać , a nie karzesz dla niego szukać tematówlascik pisze: Z tego co zauważyłem to FB jest dla osób leniwych, którzy nie potrafią wyszukać interesujących informacji na forach i oczekują podania im wszystkich informacji.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Tak jest Pitrku!. 
ps.
Klubowicze... ja i Piotrek przed chwilą ostawiliśmy (próbka) na 2 , 3 dni... czyli ustawienie naszych kategorii: "Audi 80, Audi 90 - Forum Techniczne" oraz: "Tuning, rezanie i stylizacja Audi 80, Audi 90" tylko dla userów a nie dla gości. Ogólnie mówiąc... gość musi się zarejestrować i zalogować jeśli będzie zainteresowany.
Póki co również... włączyłem reklamę dla wszystkich userów. W każdym temacie widać 5 post z reklamą. Tak naprawdę nie przeszkadza.
ps2:
Godzina 17:09
1 dzień.
Nie ma sensu.
załącznik. Google.
ps.
Klubowicze... ja i Piotrek przed chwilą ostawiliśmy (próbka) na 2 , 3 dni... czyli ustawienie naszych kategorii: "Audi 80, Audi 90 - Forum Techniczne" oraz: "Tuning, rezanie i stylizacja Audi 80, Audi 90" tylko dla userów a nie dla gości. Ogólnie mówiąc... gość musi się zarejestrować i zalogować jeśli będzie zainteresowany.
Póki co również... włączyłem reklamę dla wszystkich userów. W każdym temacie widać 5 post z reklamą. Tak naprawdę nie przeszkadza.
ps2:
Godzina 17:09
1 dzień.
Nie ma sensu.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
I o to chodzi Jurku. Przy php by przemo nie może automatycznie ustawić z telefonem, smartfonem dla reklam itd. Załącznik.dzikx pisze:Gorzej właśnie z używaniem na tel. Trzeba powiększać przesuwać by czytać. Albo żeby trafić palcem w przycisk pozdrawiam.
Natomiast phpbb3 bez problemu. M.in. Php by przemo działa ze wszystkim niestety. Komputer PC, rozmiar ten sam co niby nowszy telefon.