Avant TDI podejście drugie
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Luka82
- Forum Audi 80
- Imię: Luk
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Krzysiek 84, no teraz to już widać że to Twój Avant Trzymaj tak dalej
Tylko powiedz mi te błotniki przednie z kierunkiem to oryginał czy samoróbka poprzedniego właściciela
Kurde jak patrze na takie fotki z felami campi to mi się zajebiście podobają, nie wiem czemu są tak nie doceniane a oponka ZETEX potwierdzam lux opona sam mam na Bolero
Tylko powiedz mi te błotniki przednie z kierunkiem to oryginał czy samoróbka poprzedniego właściciela
Kurde jak patrze na takie fotki z felami campi to mi się zajebiście podobają, nie wiem czemu są tak nie doceniane a oponka ZETEX potwierdzam lux opona sam mam na Bolero
- Krzysiek 84
- Junior Admin
Oryginał , choć tutaj nie są one podłączone i żarówki nawet nie ma w nich umieszczonej.Luka82 pisze:Tylko powiedz mi te błotniki przednie z kierunkiem to oryginał czy samoróbka poprzedniego właściciela
W sedanie tez mam z kierunkowskazem w błotniku i w poprzednim avancie też miałem.
Ale jak szukałem do niebieskiej prawego błotnika , to większość byłą bez kierunkowskazów , było kilka z kierunkowskazem , ale w o wiele gorszym stanie.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
Re: Avant TDI podejście drugie
Ostatnio było trochę pogrzebane przy avancie:
Przełożyłem hamulce przód , tył , linki ręcznego , płynu trochę zostało przetoczonego dodatkowo i na koniec odpowietrzone.
Łączniki stabilizatora też od razu wstawiłem drugie , bo stare miały uszkodzone gumowe osłony , a i pukało trochę w zawieszeniu i na pierwszy ogień wziąłem się za nie.
I kurier dostarczył żarówki LED do świateł cofania
Przełożyłem hamulce przód , tył , linki ręcznego , płynu trochę zostało przetoczonego dodatkowo i na koniec odpowietrzone.
Łączniki stabilizatora też od razu wstawiłem drugie , bo stare miały uszkodzone gumowe osłony , a i pukało trochę w zawieszeniu i na pierwszy ogień wziąłem się za nie.
I kurier dostarczył żarówki LED do świateł cofania
- Krzysiek 84
- Junior Admin
Promotor Light DevicesLuka82 pisze: jak możesz podeślij linka na aukcje z tymi żaróweczkami