Z każdej benzynowej wersji R4 możesz zakładać.Dafit pisze: Ori używki szukałeś z klekota? Czy mogą być z benzyny?
Lewą mam z TDI , a prawą z 2.0
Właśnie po to jest 4 strony ,żeby czytający mógł sam dojsć do jedynie słusznych wniosków ..a one są oczywiste i nie wiem nad czym sie tu można zastanawiać :shock: Tylko ori poduchy gwarantują komfort .I to możesz uznać za podumowanie 4 stronkrasny_p pisze:Na końcu każdego tematu (albo chcociaz takiego jak ten) powinien być jeden post ,który podsumuje cała dyskusje i nie trzeba wtedy czytać 4 stron i się zastanawiać kto ma racje.
No właśnie, czy na pewno wszystko jedno? Czy nie różnią się one np. twardością? Bo jestem właśnie po wymianie w mojej B4 1,9 TDI jednej z poduch na oryginalną używkę (w dobrym stanie), ale z benzyny i mam wrażenie, że na starej, pomimo, że zużyta, na biegu jałowym "mrowienie" na kierownicy było mniej wyczuwalne...Krzysiek 84 pisze: ↑22 sty 2017, 16:35Z każdej benzynowej wersji R4 możesz zakładać.
Lewą mam z TDI , a prawą z 2.0
Dlatego kupiłem z benzynyKrzysiek 84 pisze: ↑19 cze 2020, 01:17Z benzyny mniej wytłuczona będzie , bo silnik nie wytwarza takich wibracji
W B4 różnice są w silnikowych między wersjami skrzyń manual/automat oraz ilości cylindrów, typ silnika nie ma znaczenia.powolniak pisze: ↑20 cze 2020, 20:34Ps jesli wersje poduszek diesel/ benzyna różnię się oznaczeniami- nie pamiętam czy tak jest - może diesel, upraszczając oczywiście, jest twardszy i trwalszy, a zakładając poduchy z benzyny zyskujemy ciutkę większy komfort kosztem trwałości? czyli 500 000 km zamiast 800 000
Ups... czyli koncepcja inna niż kolegi kilka postów wcześniej:)