NA POCZĄTEK PROSZĘ O WYBACZENIE
Tak szukałem na forum ale nie ma strikte odpowiedzi zadowalającej…A więc jak jest z tematem frontu z b3 do B4? Nie potrzebuję informacji takich jak widziałem w innych postach… ze to nie ładnie ze to feeeeee o wiele bardziej siedzi mi przód (grill maska lampy) z b3 ale b3 dla mnie jest zbyt wąskie a ze odbudowuje moje Audi od ponad roku… i prace idą bardzo bardzo powoli… a tez przez internet się szuka i pomysły wpadają chciał bym otrzymać odpowiedź na moje pytanie. Które w końcu może będą odpowiedzią na dość rzadkie pytanie
1. Czy da się (a nie czy jest to ładne bo auto ma sie podobać mi) swapować front b3 do B4 (maska łapmy grill) i jeśli tak to co trzeba zmieniać? Pas przedni?
2. Jakie ciekawe zderzaki poza oklepanym s2 i coupé można założyć do B4? Myślałem nad v6 z jakaś dokładka ale laminaty w Polsce do śmiech ma sali… 700zł za laminat zendera czy jakos tak. (Do Celicy za laminat płaciłem 200zl z malowaniem (nowy))
3. Lampy zespolone b3 czy posiadają obrysówki boczne? Oraz czy może przypadkiem maja miejsce na pozycje w lampach? Mam mały zamysł co do auta i ciekawi mnie to
4. Czy jeśli Da się zrobić front bez ruszania nadkoli czy ma ktoś na forum b3 na części? Albo gdzieś w okolicznych złomach macie? Lampy zwykle zderzaki maska grill wszystko co na swap potrzebne się przyda …
5. Może ma ktoś popękany zderzak od v6 kompletny na sell? Mogą być nawet same listwy popękane byle były w nich kierunki i halogeny. Przyznam ze najlepiej jakby same elementy pasujące pod zderzak B4
6. Jakie wgl dostępne są dokładki zderzaki do B3/B4 zastanawia mnie temat a może macie jakieś fajne to podrzućcie tutaj
BONUS: I tak dla pewności bo poczytałem te fora ale troszkę się pogubiłem jeśli chce zmienić blendę (miejsce na rejestracje) w B4 sedan to z czego muszę brać (jaki model 80b4) żeby pasowała i była czerwona (kolor lamp)
Wiem ze może to Głupie ale staram sie złożyć coś innego niż wszystko w moim mieście… szczególnie ze bardzo szanuje audi 80 chce zrobić je naprawdę pod siebie