[80 B4 1.9TDI AFN] PROBLEM Z SZRPANIEM
[80 B4 1.9TDI AFN] PROBLEM Z SZRPANIEM
WITAM MAM AUDI 80 TDI AFN 110KM PODCZAS JAZDY MIEDZY 1000 A 1600 SILNIK SZRPIE PO DODANIU GAZU USTAJE TEN OBJAW. Wymieniłem przepływomjierz i nic to nie dało. SPOTKAŁ SIE KTOŚ JUŻ Z CZYMŚ TAKIM :?: Prosze o podpowiedż
Ostatnio zmieniony 01 lut 2007, 10:20 przez WOJTEK26, łącznie zmieniany 1 raz.
- radek kocio
- Forum Audi 80
Mam podobny problem...
Tzn szarpie jak (mam na ucho) za niskie obroty oraz za wysokie, bądź po prostu nie wrzucę płynnie biegu... trudno powiedzieć jakie mam dokładne obroty bo mam standardowego BIG BENA :mrgreen:
poprzedni właściciel powiedział że to kwestia poduszek.
na 28 lutego mam umówioną wizytę u mechanika żeby wymienił rozrząd to i to się wyjaśni
Tzn szarpie jak (mam na ucho) za niskie obroty oraz za wysokie, bądź po prostu nie wrzucę płynnie biegu... trudno powiedzieć jakie mam dokładne obroty bo mam standardowego BIG BENA :mrgreen:
poprzedni właściciel powiedział że to kwestia poduszek.
na 28 lutego mam umówioną wizytę u mechanika żeby wymienił rozrząd to i to się wyjaśni
każdy silnik można podłączyć pod Kompa(VAG)...a takie gdybanie co to może być mija sie z celem :-|WOJTEK26 pisze:Problem że nie moge odczytc błędów z auta bo nie może sie połączyć z komputerem silnika
p.s. nie Ty pierwszy jesteś po swapie(znajdź mądrego diagnostyka i podłączajcie sie bezpośrednio pod kompa...najlepiej wyprowadźcie kabel na przyszłość)..
[B4 1.9Tdi 1Z] problem z mocą silnika
[ B4 1Z 1.9 Tdi] Witam mam problem z mocą silnika. Silnik nie wchodzi powyżej 3000obr./min. v max.120-130km/h jest mulasty filtr pow. i paliwa wymieniłem i bez zmian
Ostatnio zmieniony 26 lut 2007, 16:26 przez rczopik2, łącznie zmieniany 1 raz.