pierwszy ogólnopolski zlot PKA??
- karolpinkii
- Forum Audi 80

-
rafi
- Forum Audi 80

- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
modlin tez moze byc!!!! chcialem aby wszescy z nas mieli mniej wiecej podobna droge do przejechania!!!!w sumie moze nie jest to srodek Polskisebak89 pisze:ale jak Modlin to Modlin i tyle.
ale miejscowisc jak najbardziej atrakcyjna!!!! jestem za!!!
jeszcze nalezy ustalic date!!!!!!
i mozna zrobic ankiete: ile osob jest chetnych na zjazd w Modlinie w terminie....
nastepnie wybrac organizatora/ów - najlepiej ktos z okolic!!!
i mamy zlot zorganizowany!!!
Troche śmieszna sprawa :roll: lokalizacja jest ustalona mniej wiecej ,szkoda tylko ze w tej lokalizacji nie ma chętnych do pomocy w organizacji , bardzo to smutne :cry:
Ja bardziej bym stawiał na taką lokalizacje w której jest ekipa która sie zajmie organizacją , a co do tego czy to bedzie centrum to nie ma co narzekać że ktoś ma daleko czy blisko , grunt to chęci pomocy w organizacji...
Ja bardziej bym stawiał na taką lokalizacje w której jest ekipa która sie zajmie organizacją , a co do tego czy to bedzie centrum to nie ma co narzekać że ktoś ma daleko czy blisko , grunt to chęci pomocy w organizacji...
Ja już mowiłem, jestem z samego Modlina, o tym rejonie wiem wszystko, mój kumpel był współorganizatorem zlotu Yamahy w Modlinie wiec jakieś tam informacje od niego też mam, ale.... sam bym się organizacji nie podjął. Jestem chetny do pomocy, licze na chłopaków z okolicy np. Doc'a, Dreda byśmy razem coś przygotowali...
PS. Piszcie na GG 925437... udziele wszelkich informacji.
Pozdrawiam -PROKOP
PS. Piszcie na GG 925437... udziele wszelkich informacji.
Pozdrawiam -PROKOP
- oli 2.8 v6
- Forum Audi 80

-
dolar
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
wilu8 oczywiscie masz racje! Wiekszosc jest chetnych na zlot, wszystkim wszystko pasuje, tylko nie ma kto sie tym zajac. Kilka postow wyzej kolega dred podjal sie organizacji (z tego co pamietam) ale potrzebuje kogos do pomocy. Wydaje mi sie ze chyba nikt nie zglosil sie do pomocy. Czy na prawde nie ma nikogo kto moglby sie podjac organizcji lub pomocy koledze dred?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
chcialbym zaproponowac miejsce do zlotu, otoz moze to bys np. slesin, wilczyn etc miejscowosci sa polozone nad jeziorkiem, niedaleko jest do lotniska (mozna jakies wyscigi zrobic), mysle ze jest to srodek polski. Jak sie Wam podoba to miejsce to napiscie ja postaram sie zorientowac jakie ceny i wogole co i jak.
POzdro
POzdro