pierwszy ogólnopolski zlot PKA??
[B3 1.8s ]
witam. Jesli chodzi o tor to modlin jest najlepszy. Jest tam stare lotnisko i jak pewnie niektórzy sie oriętują tam odbywały sie zawody na 1/4 mili i wiele imprez krajowych(samochodowych)np kilka lat temu west maclaren mercedes. Jakby co to ja tez przyłącze sie do organizujących i cos pomogę.
Oczywiście że zlot ma być ale jak ktoś by chciał zrobić małe co nie co to czemu by nie stanąć na 1/4 mili
Można to zrobić w fajnej kameralnej atmosferze
Chętnie stanę z jakimś TDI 1.9 , potem z standardową V6 , bardzo jestem ciekaw jak bym wypadł w sprawdzianie z V6
Może jakaś stacja tv by się tym zlotem zainteresowała
Można to zrobić w fajnej kameralnej atmosferze
Chętnie stanę z jakimś TDI 1.9 , potem z standardową V6 , bardzo jestem ciekaw jak bym wypadł w sprawdzianie z V6
Może jakaś stacja tv by się tym zlotem zainteresowała
niech to będzi kameralny zlot a nie z TV i innymi gapiami
na razie spokojnie poczekajmy aż to wszystko się rozwinie
co do wyścigów na 1/4 to ja wiem . może i bym się bryknął na takowe , ale i tak będę zostawał z tyłu , bo nie zdąże się rozpędzić
to jeszcze raz kto jest chętny do pomocy przy organizowaniu zlotu w modlinie ??
niech osoba ( nie pamiętam nicka sory) mieszkająca tam dowie się ile mniej więcej kosztuje wjazd na teren , ewentualnie nocleg , zorganizowanie żarcia w tym ośrodku ( jeśli takowy tam istnieje)
reszte czyli browar i inne rzeczy się załatwi
na razie spokojnie poczekajmy aż to wszystko się rozwinie
co do wyścigów na 1/4 to ja wiem . może i bym się bryknął na takowe , ale i tak będę zostawał z tyłu , bo nie zdąże się rozpędzić
to jeszcze raz kto jest chętny do pomocy przy organizowaniu zlotu w modlinie ??
niech osoba ( nie pamiętam nicka sory) mieszkająca tam dowie się ile mniej więcej kosztuje wjazd na teren , ewentualnie nocleg , zorganizowanie żarcia w tym ośrodku ( jeśli takowy tam istnieje)
reszte czyli browar i inne rzeczy się załatwi
No ja pomogę jesli będzie potrzeba, oczywiscie w ramach swoich mozliwosci ale mam nadzieję, że nie będzie trzeba cudów, ponieważ rzeczy niemozliwe staram się załatwić od ręki natomiast na cuda trzebaby chwilę poczekać :lol: :lol:
Co do wyscigów na 1/4 to myslę, że od tego są inne spotkania-konkretne pod sciganie. Nam chodzi, tak myslę, o "zjednoczenie" klubu, wymianę dowiadczeń, pogawędki przy ognisku itp. Z wyscigami wiąże się pewne ryzyko, że fantazja kogos poniesie i będą tylko kłopoty głównie dla organizatorów spotkania...A jesli ktos ma zamiar przyjechać tylko po to żeby się poscigać i przez zwycięstwo polepszyć swoje samopoczucie to niech może lepiej wystartuje w mistrzostwach polski na 1/4 mili...Takie jest moje zdanie na ten temat.
Co do wyscigów na 1/4 to myslę, że od tego są inne spotkania-konkretne pod sciganie. Nam chodzi, tak myslę, o "zjednoczenie" klubu, wymianę dowiadczeń, pogawędki przy ognisku itp. Z wyscigami wiąże się pewne ryzyko, że fantazja kogos poniesie i będą tylko kłopoty głównie dla organizatorów spotkania...A jesli ktos ma zamiar przyjechać tylko po to żeby się poscigać i przez zwycięstwo polepszyć swoje samopoczucie to niech może lepiej wystartuje w mistrzostwach polski na 1/4 mili...Takie jest moje zdanie na ten temat.