[B4 Sedan] Rezanko tylnych lamp
- Maniek_Service
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Maniek_Service
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witka <ok>
Jak obiecałem tak robie lampiony zrezane przy pomocy folii kupowanej na allegro.pl zdjątka poniżej
http://kaczaza5.fotosik.pl/albumy/358510.html
Czekam na słowa pochwały i krytyki <ok>
Już mówie że kierunki świecą na ... czerwono :roll:
Spróbuje jeszcze dorzucić pomarańczowe żarówki zamiast tych zwykłych i wtedy się zobaczy
Jak obiecałem tak robie lampiony zrezane przy pomocy folii kupowanej na allegro.pl zdjątka poniżej
http://kaczaza5.fotosik.pl/albumy/358510.html
Czekam na słowa pochwały i krytyki <ok>
Już mówie że kierunki świecą na ... czerwono :roll:
Spróbuje jeszcze dorzucić pomarańczowe żarówki zamiast tych zwykłych i wtedy się zobaczy
kaczaza5 pisze:laki87 no niestety ale właśnie tak mrugają od razu przyznaje że to nie jest mój ulubiony kolor :roll: no ale zawsze można powiedzieć niebieskim że to wersja stargana z usa i że tak ma być
A oni ci powiedzą, żeby diagnosta to sprawdził i dowodzik pójdzie się p.....ć. A autka ściągane z USA przed zarejestrowaniem muszą przejść zabieg dostosowywania oświatlenia do naszych przepisów. A powiem szczerze, że dla mnie kierunki migające na czerwono to kicha, ze względu na to, że są dużo mniej widoczne.
Czerwone kierunki migając robią się różowe i głupio to wyglądachips pisze:kaczaza5 pisze:laki87 no niestety ale właśnie tak mrugają od razu przyznaje że to nie jest mój ulubiony kolor :roll: no ale zawsze można powiedzieć niebieskim że to wersja stargana z usa i że tak ma być
A oni ci powiedzą, żeby diagnosta to sprawdził i dowodzik pójdzie się p.....ć. A autka ściągane z USA przed zarejestrowaniem muszą przejść zabieg dostosowywania oświatlenia do naszych przepisów. A powiem szczerze, że dla mnie kierunki migające na czerwono to kicha, ze względu na to, że są dużo mniej widoczne.