[Coupe 2,6 V6] amerykańskie pomarańcze str 17
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niema co. Auto pierwsza klasa. Nie mogłem oderwać wzroku od komory silnika <ok> Dreszcz mnie przeszedł jak zobaczyłem rozbite szkło :shock: , dobrze że sobie z tym poradziłeś.
[ Dodano: 2008-02-25, 07:14 ]
Też jestem w trakcie grzebania w soczekch, zastanawiałem się nad regeneracją (1 zakład tam gdzie Ty robiłeś, 2 w Gdańsku)
[ Dodano: 2008-02-25, 07:14 ]
Też jestem w trakcie grzebania w soczekch, zastanawiałem się nad regeneracją (1 zakład tam gdzie Ty robiłeś, 2 w Gdańsku)
-
- Forum Audi 80
hm to ja dalem za taka zabawe z odblysnikami 150 zl, tez w jednym kielichu na dlugich byly zarysy jakies, wiec dalem od razu dwa by niebylo potem roznicy w wygladzie ze jeden bardziej srebrny drugi mniej, zdjec jak siedza juz w aucie zamontowanych niemam ale mam fotke jak juz sa poskladane i zrobione na gotowo,
viewtopic.php?p=23720&highlight=#23720
znajde troche wiecej czasu zrobie foto jak siedza juz w aucie
a tak apropo hm na twoim miejscu juz bym tego auta niesprzedawal Holard, szkoda go bo kupe roboty i serca w to sie wlozylo, to rarytasy, takich juz niema<ok>
viewtopic.php?p=23720&highlight=#23720
znajde troche wiecej czasu zrobie foto jak siedza juz w aucie
a tak apropo hm na twoim miejscu juz bym tego auta niesprzedawal Holard, szkoda go bo kupe roboty i serca w to sie wlozylo, to rarytasy, takich juz niema<ok>
No no no bardzo ladnie sie zrobilo z przodu z soczewami 8-) . Oby nowe serducho sluzylo ci jak najdłużej i jak najlepiej. Nie wiem czy pisalem ale napisze ze ta twpja coupetka wyglada przepieknie tak na zewnatrz jak i w srodku. Mysle ze pomalowanie na czarno wszystkiego oprocz dlugich to dobry pomysl i fajnie sie bedzie komponowac z nadwoziem.
Pozdro
Pozdro