Niema co. Auto pierwsza klasa. Nie mogłem oderwać wzroku od komory silnika <ok> Dreszcz mnie przeszedł jak zobaczyłem rozbite szkło :shock: , dobrze że sobie z tym poradziłeś.
[ Dodano: 2008-02-25, 07:14 ]
Też jestem w trakcie grzebania w soczekch, zastanawiałem się nad regeneracją (1 zakład tam gdzie Ty robiłeś, 2 w Gdańsku)
cud, miód i malina ! <ok> tak wypasionej coupey to ja jeszcze nie widziałem ! <ok> jak zrobie prawko to kiedyś się zjedziemy to ją obejże ! :mrgreen: to tylko 3 lata ! :lol:
hm to ja dalem za taka zabawe z odblysnikami 150 zl, tez w jednym kielichu na dlugich byly zarysy jakies, wiec dalem od razu dwa by niebylo potem roznicy w wygladzie ze jeden bardziej srebrny drugi mniej, zdjec jak siedza juz w aucie zamontowanych niemam ale mam fotke jak juz sa poskladane i zrobione na gotowo,
znajde troche wiecej czasu zrobie foto jak siedza juz w aucie
a tak apropo hm na twoim miejscu juz bym tego auta niesprzedawal Holard, szkoda go bo kupe roboty i serca w to sie wlozylo, to rarytasy, takich juz niema<ok>
Gratluluję silniczka <ok>
Soczewki pierwsza klasa <ok>
Szkoda że nie wstawiłeś jakiegoś 1.9 TDI 130 PS lub 2,5 TDI
Super auto sie powoli robi tak trzymać tak jak już Ufo napisał niedługo już max wypas 99,9 % już masz
Gratuluje wytrwałości i zamiłowania do marki <ok>
Chyba nic nowego nie dodam, jeśli napiszę że piękne Coupe. Jak już wspominano idziesz we właściwym kierunku
Pisałeś, że miałeś problemy ze starym silnikiem. Czym to się objawiało, samą pracą czy spadkiem mocy też? Jeśli tak, to widzisz, że auto lepiej idzie na tym silniku?
No no no bardzo ladnie sie zrobilo z przodu z soczewami 8-) . Oby nowe serducho sluzylo ci jak najdłużej i jak najlepiej. Nie wiem czy pisalem ale napisze ze ta twpja coupetka wyglada przepieknie tak na zewnatrz jak i w srodku. Mysle ze pomalowanie na czarno wszystkiego oprocz dlugich to dobry pomysl i fajnie sie bedzie komponowac z nadwoziem.
Pozdro