[All] Gadzet - BRA - oslona skorzana na maske ?
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie chodzi tu o robienie samochodu pod jakąś mode. U nas było coś takiego z golfami II, że większość na maskach z BRA latała a to jest bezsens.duo pisze:krzyżyk na drogę ode mnie tym ktorzy cokolwiek robia w swoim aucie ze wzgledu na modę :evil:KR!S pisze:BRA była w modzie 2 lata temu teraz to tak średnio chociaż mi się w miare podoba
nie zgodze się z Tobą, bo to tak samo jakby każdy latał z soczewkami/xenonami/ładnymi felgami ECT ECTKR!S pisze: Nie chodzi tu o robienie samochodu pod jakąś mode. U nas było coś takiego z golfami II, że większość na maskach z BRA latała a to jest bezsens.
jeśli coś spełnia swoje zadanie i jest ładne to wg Ciebie jest pozbawione sensu tak?? Ciekawe podejście.
Dred niektórym i tak nie przetłumaczysz że np. ziemia jest okrągła więc szkoda gadać :mrgreen:DRED pisze:nie zgodze się z Tobą, bo to tak samo jakby każdy latał z soczewkami/xenonami/ładnymi felgami ECT ECTKR!S pisze: Nie chodzi tu o robienie samochodu pod jakąś mode. U nas było coś takiego z golfami II, że większość na maskach z BRA latała a to jest bezsens.
jeśli coś spełnia swoje zadanie i jest ładne to wg Ciebie jest pozbawione sensu tak?? Ciekawe podejście.
O jeju V8 bajka normalnie <ok> <ok>DRED pisze:i tutaj masz świętą racje , niektórym się nie przetłumaczy , ale też mają do tego prawo by trwać w swoich przekonaniach.grinch pisze:
Dred niektórym i tak nie przetłumaczysz że np. ziemia jest okrągła więc szkoda gadać :mrgreen:
hehe fajnei było Cie poznać na żywca
jak się jechało V8 Heveliana ?
Już niedługo będą moje foto na www.rezacze.pl ze zlotu dam Ci link
Było miło sie spotkać nie żałuje i nie będę żałował nigdy iż zakochałem sie w tej marce
Ludzie są super i czas dobrze leci w ich towarzystwie <ok>
Jak odkupie od papy furacza to dopiero będę zlotowicz
Sorki za ot
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To właśnie tyczy się do Was :mrgreen: Każdy ma własne zdaniegrinch pisze:Dred niektórym i tak nie przetłumaczysz że np. ziemia jest okrągła więc szkoda gadać :mrgreen:DRED pisze:nie zgodze się z Tobą, bo to tak samo jakby każdy latał z soczewkami/xenonami/ładnymi felgami ECT ECTKR!S pisze: Nie chodzi tu o robienie samochodu pod jakąś mode. U nas było coś takiego z golfami II, że większość na maskach z BRA latała a to jest bezsens.
Bardzo lubie cult i german style ale BRA to był z reguly jedyny dodatek jaki mi sie nigdy niepodobał na aucie :mrgreen: Po prostu kawał wstrętnej plandeki na masce i tyle :lol: No ale są gusta i guściki oczywiście. Jak dla mnie to lepiej wygląda już maska w stylu rost lub w czarnym macie (byle bez BRA).
nic dodac,nic ujac .Braz zasze mi sie podobala,niestety nigdy nie zakupilem,po ogledzinach auta kolegi,ktory zalozyl/Golf II/.Auto nadawalo sie tylko do wizyty w zakladze lakierniczym :cry: .duo pisze:krzyżyk na drogę ode mnie tym ktorzy cokolwiek robia w swoim aucie ze wzgledu na modę :evil:KR!S pisze:BRA była w modzie 2 lata temu teraz to tak średnio chociaż mi się w miare podoba