[wielkopolska] Spot.
-
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No ja też wrócilem już , miło bylo poznać tak skromne niestety grono z wielkopolski, choć z tego co widziałem na torze to wcale sie nie dziwie z tek małego zainteresowania kolegów z wielkopolski (same bmw)
A i podziękowania dla pierwszej zmiany pilnujących auta pod torem, z tego co slyszałem to się przydała bo byli ochotnicy do zaopiekowania sie autami nie odplatnie .
W powrotnej drodze mieliśmy małą przygodę z willim, pękniecie paska alternatora w jego białej strzale, po malej improwizacji pojechaliśmy dalej :mrgreen:
POZDRAWIAM I DZęKUJE ZA PRZYBYCIE
A i podziękowania dla pierwszej zmiany pilnujących auta pod torem, z tego co slyszałem to się przydała bo byli ochotnicy do zaopiekowania sie autami nie odplatnie .
W powrotnej drodze mieliśmy małą przygodę z willim, pękniecie paska alternatora w jego białej strzale, po malej improwizacji pojechaliśmy dalej :mrgreen:
POZDRAWIAM I DZęKUJE ZA PRZYBYCIE
Nie upłynęło 10 min od momentu jak poszliście a już podjechało 2 postawnych "życzliwych" do oglądania audiczek :evil:wilu8 pisze:A i podziękowania dla pierwszej zmiany pilnujących auta pod torem, z tego co slyszałem to się przydała bo byli ochotnicy do zaopiekowania sie autami nie odplatnie .
Bardzo się zdziwili i zmieszali jak wysiedliśmy z auta. Po krótkiej rozmowie odjechali!
Strach zostawić auto nawet na chwile
Co do organizacji to na przyszłość musimy jasno ustalić plan i działać wg niego, a nie jak dziś część chciała na kawę, a reszta popatrzeć na drift.
Szkoda że na końcu kicha wyszła z tym king krossem i nie było jak nawet się pożegnać!
Ale ogólnie było miło i najważniejsze, że lody przełamane
Ja foty dam jutro bo się zalałem dzisiaj 8-)
I ide spac nie sam 8-)
Pozdro os dziewuchy mojej macie wszyscy i następnym razem też wpadnie 8-)
Sorka za błedy bo nie widze klawiatury ale luzik 8-)
jutro sie zajme filmami i zdjęciami 8-)
Jak by co to pozdrówka i do zobaczeni 8-)
<ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
hahah ale faza pozdro
I ide spac nie sam 8-)
Pozdro os dziewuchy mojej macie wszyscy i następnym razem też wpadnie 8-)
Sorka za błedy bo nie widze klawiatury ale luzik 8-)
jutro sie zajme filmami i zdjęciami 8-)
Jak by co to pozdrówka i do zobaczeni 8-)
<ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
hahah ale faza pozdro
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No nieźle Szula298, nieźle.
A co do KingKrosa to niestety miałą tą przyjemność odwiedzić go jeszcze po spocie 12 godzin w robocie to nic w porównaniu z 2 godzinami na zakupach z kobietą
Co do spociku to ważne że przynajmniej sie udało. Na przyszłość trzeba to lepiej zorganizować, jakiś grilo może coś takiego, żeby można było spokojnie usiąść i pogadać bo dzisiaj właśnie tego brakowało chyba najbardziej.
A co do KingKrosa to niestety miałą tą przyjemność odwiedzić go jeszcze po spocie 12 godzin w robocie to nic w porównaniu z 2 godzinami na zakupach z kobietą
Co do spociku to ważne że przynajmniej sie udało. Na przyszłość trzeba to lepiej zorganizować, jakiś grilo może coś takiego, żeby można było spokojnie usiąść i pogadać bo dzisiaj właśnie tego brakowało chyba najbardziej.
Ok jak tylko doszłem do siebie z rana postanowiłem coś wyczarowac..... <ok>
A więc mały filmik ze spotu.... <ok>
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Moim zdaniem było si si ale następnym razem trzeba popracowac nad ogranizacją... <ok> <ok> <ok> <ok>
A więc mały filmik ze spotu.... <ok>
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Moim zdaniem było si si ale następnym razem trzeba popracowac nad ogranizacją... <ok> <ok> <ok> <ok>
Ostatnio zmieniony 17 mar 2008, 17:03 przez Szula298, łącznie zmieniany 1 raz.