ps.jak tam wrazenia
[wielkopolska] Spot.
-
marcin 855
- Forum Audi 80

- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No ja też wrócilem już , miło bylo poznać tak skromne niestety grono z wielkopolski, choć z tego co widziałem na torze to wcale sie nie dziwie z tek małego zainteresowania kolegów z wielkopolski (same bmw)
A i podziękowania dla pierwszej zmiany pilnujących auta pod torem, z tego co slyszałem to się przydała bo byli ochotnicy do zaopiekowania sie autami nie odplatnie .
W powrotnej drodze mieliśmy małą przygodę z willim, pękniecie paska alternatora w jego białej strzale, po malej improwizacji pojechaliśmy dalej :mrgreen:
POZDRAWIAM I DZęKUJE ZA PRZYBYCIE
A i podziękowania dla pierwszej zmiany pilnujących auta pod torem, z tego co slyszałem to się przydała bo byli ochotnicy do zaopiekowania sie autami nie odplatnie .
W powrotnej drodze mieliśmy małą przygodę z willim, pękniecie paska alternatora w jego białej strzale, po malej improwizacji pojechaliśmy dalej :mrgreen:
POZDRAWIAM I DZęKUJE ZA PRZYBYCIE
Nie upłynęło 10 min od momentu jak poszliście a już podjechało 2 postawnych "życzliwych" do oglądania audiczek :evil:wilu8 pisze:A i podziękowania dla pierwszej zmiany pilnujących auta pod torem, z tego co slyszałem to się przydała bo byli ochotnicy do zaopiekowania sie autami nie odplatnie .
Bardzo się zdziwili i zmieszali jak wysiedliśmy z auta. Po krótkiej rozmowie odjechali!
Strach zostawić auto nawet na chwile
Co do organizacji to na przyszłość musimy jasno ustalić plan i działać wg niego, a nie jak dziś część chciała na kawę, a reszta popatrzeć na drift.
Szkoda że na końcu kicha wyszła z tym king krossem i nie było jak nawet się pożegnać!
Ale ogólnie było miło i najważniejsze, że lody przełamane
Ja foty dam jutro bo się zalałem dzisiaj 8-)
I ide spac nie sam 8-)
Pozdro os dziewuchy mojej macie wszyscy i następnym razem też wpadnie 8-)
Sorka za błedy bo nie widze klawiatury ale luzik 8-)
jutro sie zajme filmami i zdjęciami 8-)
Jak by co to pozdrówka i do zobaczeni 8-)
<ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
hahah ale faza pozdro
I ide spac nie sam 8-)
Pozdro os dziewuchy mojej macie wszyscy i następnym razem też wpadnie 8-)
Sorka za błedy bo nie widze klawiatury ale luzik 8-)
jutro sie zajme filmami i zdjęciami 8-)
Jak by co to pozdrówka i do zobaczeni 8-)
<ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
hahah ale faza pozdro
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No nieźle Szula298, nieźle.
A co do KingKrosa to niestety miałą tą przyjemność odwiedzić go jeszcze po spocie
12 godzin w robocie to nic w porównaniu z 2 godzinami na zakupach z kobietą
Co do spociku to ważne że przynajmniej sie udało. Na przyszłość trzeba to lepiej zorganizować, jakiś grilo może coś takiego, żeby można było spokojnie usiąść i pogadać bo dzisiaj właśnie tego brakowało chyba najbardziej.
A co do KingKrosa to niestety miałą tą przyjemność odwiedzić go jeszcze po spocie
Co do spociku to ważne że przynajmniej sie udało. Na przyszłość trzeba to lepiej zorganizować, jakiś grilo może coś takiego, żeby można było spokojnie usiąść i pogadać bo dzisiaj właśnie tego brakowało chyba najbardziej.
Ok jak tylko doszłem do siebie z rana postanowiłem coś wyczarowac..... <ok>
A więc mały filmik ze spotu.... <ok>
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Moim zdaniem było si si ale następnym razem trzeba popracowac nad ogranizacją... <ok> <ok> <ok> <ok>
A więc mały filmik ze spotu.... <ok>
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Moim zdaniem było si si ale następnym razem trzeba popracowac nad ogranizacją... <ok> <ok> <ok> <ok>
Ostatnio zmieniony 17 mar 2008, 17:03 przez Szula298, łącznie zmieniany 1 raz.