Hak holowniczy w Audi 80
- speed_killer
- Forum Audi 80
Hak holowniczy w Audi 80
Witam moje pytanie dotyczy montażu haka w audi?? Słyszałem że aby zarejestrować hak należy mieć boczne kierunkowskazy w aucie... Ma ktoś z Was może hak w swojej 80-tce???
Może rzucić foty jak to wygląda???
Może rzucić foty jak to wygląda???
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
Re: Hak holowniczy w Audi 80
speed_killer pisze:Słyszałem że aby zarejestrować hak należy mieć boczne kierunkowskazy w aucie...
No nie wiem czy jakaś 80-tka ma boczne kierunki :lol:
Pierwsze słyszę o takim czymś
Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, 20:38 przez Fubi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam hak i kierunki. Kierunki mam takie dziwne. W żadnej b3 nie widziałem takich. Tak wygląda hak zamontowany na stałe w mojej b3. Wiem że nie bardzo widać ale innego nie mam. zdjecie
a jeśli chodzi o kierunki boczne w audi to ten temat był już poruszany na forum.
edit:A tu masz link do tematu kierunków na forum: https://audi80.pl/viewtopic.php?t=2418
a jeśli chodzi o kierunki boczne w audi to ten temat był już poruszany na forum.
edit:A tu masz link do tematu kierunków na forum: https://audi80.pl/viewtopic.php?t=2418
Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, 21:05 przez spiczi, łącznie zmieniany 3 razy.
- kilerek 23
- Forum Audi 80
a ja napisze wam że kierunkowskazy na błotnikach są obowiązkowe zarejestrować pewnie że zarejestrują ale nasze władze dają mandaciki a po co je płacić kiedy mozna kupić na allegro kierunki przyklejane na taśme dwustronnie klejącą i bardzo cięki dołączony do nich przewód poprowadzić do kierumków z przodu
przeważnie żeby nie niszczyć błotników przykleja się je z boku na zderzaku lub tak jak ja miałem na początku na błotniku przednim na listewce w miejscu znaczka ori
przeważnie żeby nie niszczyć błotników przykleja się je z boku na zderzaku lub tak jak ja miałem na początku na błotniku przednim na listewce w miejscu znaczka ori