proszęo poradę dzieiki

Moja porada jest taka cobyś dokładniej czytał regulamin:
używaj szukajki, tagi stosuj na początku tematu, nie rób zbędnych literówek i używaj polskich znaków :!:
pozdrawiam
Mod
moze przekraczac 2,8 mg/skok bo niby czemu nie i im wyzsza wartsc w mg/skok np 4mg/skok to jestmniejsza dawka czyli to idzie odwrotnie i mozesz ustawic sobie okolo 3,5mg/skok na biegu jalowym mozesz i 2,2mg skok lepszego ma kopa ale trzeba sieliczyc ze bedzie wiecej zar a co do szarpania to albo nastawnik albowtryskdaniel20 pisze:pare dni temu to samo miaem. jedź na kompa i niech ustawią Ci pome wtrysku czyli zapłon, kąt mi dawkę która ne powinna przekraczać 2,8 mg.
tylko pozazdrościc ja tez bym chcial taki popsuty nastawnik :mrgreen: jedynie co uniemozliwia rozebranie to potencjometr tak jak mi kiedys pisal Adamm który jest sprasowany z walkiem nastawnika a w indukcyjnym czujnik przykrecany jest na srube torx i da rade go rozebrac ale jak adamm ma juz nast poten jako królika doswiadczalengo to moze cos z tego bedzieAdamm pisze:kyjo, niedlugo sie okaze czy na pewno nie do zrobieniabede mial taki nastawnik do pobawienia sie