Troche humoru, kawały, śmieszne linki :)
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt:
http://www.maxior.pl/film/18514/RMF_Drut
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i bez podtekstów proszę ....... sama dostałam ten link
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i bez podtekstów proszę ....... sama dostałam ten link
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kiedyś Janusz Waiss w chyba w radiu Zet prowadził program "dzwonie do pana pani w bardzo nietypowej sprawie" ,czy jakoś tak, i zadzwonił do hurtowni budowlanej z zapytaniem czy mają koła zimowe do taczek bo pora już była zimowa. pani przy telefonie akurat słuchała jego audycji, odbiera telefon i słyszy siebie w radiu. podchwyciła temat i zaczęła mówić, że oczywiście mamy takie koła, ale mamy jeszcze cały sprzęt zimowy np szpadle z podgrzewanym trzonkiem, gumofilce z zimowym bieżnikiem. Waiss oniemiał z wrażenia i mówi: "bo wie pani, bo ja tak dla żartu dzwoniłem, na antenie radia teraz jesteśmy, mieliśmy z pani sie pośmiać a tymczasem wyszło inaczej" a pani mu na to: "wiem, akurat słuchałam pana w radiu i role się odwróciły"
a innym razem w esce co słyszałem na własne uszy, też był jakiś program że dzwonili do ludzi, i zadzwonili do pana który podjął nową prace. facet odbiera telefon i mówi "CZEGO KÓRWA?????" Ci z eski oniemieli, zaczęli wkręcać ze to szefostwo dzwoni, sami już nie wiedzieli co powiedzieć i z nich był taki sam łach jak z tego gościa co odebrał telefon
a innym razem w esce co słyszałem na własne uszy, też był jakiś program że dzwonili do ludzi, i zadzwonili do pana który podjął nową prace. facet odbiera telefon i mówi "CZEGO KÓRWA?????" Ci z eski oniemieli, zaczęli wkręcać ze to szefostwo dzwoni, sami już nie wiedzieli co powiedzieć i z nich był taki sam łach jak z tego gościa co odebrał telefon
raz na esce też tak było że jak powiedzieli kto chciał wkręcić to babka powiedziała "to suka" :lol:a innym razem w esce co słyszałem na własne uszy, też był jakiś program że dzwonili do ludzi, i zadzwonili do pana który podjął nową prace. facet odbiera telefon i mówi "CZEGO KÓRWA?????" Ci z eski oniemieli, zaczęli wkręcać ze to szefostwo dzwoni, sami już nie wiedzieli co powiedzieć i z nich był taki sam łach jak z tego gościa co odebrał telefon
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
BILETY DO KONTROLI!
Kolega z wawy jechał tramwajem. Obok siedział murzyn a jeszcze obok taka paniusia, lat 40 ostry makijaż, etc. I ta po wszystkich jedzie aż miło: Ty nieuczesana! Ty nieumalowana! Boże dobrze, że jak nie wyglądam! etc. I zobaczyła Murzyna. I zaczyna wyliczankę: TY GWAŁCICIELU! ASFALCIE! SPIEPRZAJ DO AFRYKI! I temu podobne komentarze. Z 10 min mu tak jeździ. On nic. Dzielnie olewa babkę. A ona dalej swoje.
Nagle otwierają się drzwi i wsiadają canarinhos. Wszyscy wyciągają bilety. A murzyn hop wyrwał babce jej bilet, wsadził do buzi, przeżuł i połknął... Kanary sprawdzają bilet kolegi, murzyna, wszystko ok. Dochodzą do babki i:
Kanar - A pani bilet gdzie?
Ona - (pokazuje ręką na Murzyna) Murzyn zeżarł!
Kanar - (w śmiech) Nie no takiego wytłumaczenia to jeszcze nie słyszałem. Ma pani jakiś dokument?
Wyprowadzili ją i spisali. A murzynowi reszta pasażerów 2 przystanki brawo biła.
J3sL1 p0tr4f15z t0 PrZ3cZyt4c pRzYd4l08y c1 5i3 tR0cH3 53k5u
Kolega z wawy jechał tramwajem. Obok siedział murzyn a jeszcze obok taka paniusia, lat 40 ostry makijaż, etc. I ta po wszystkich jedzie aż miło: Ty nieuczesana! Ty nieumalowana! Boże dobrze, że jak nie wyglądam! etc. I zobaczyła Murzyna. I zaczyna wyliczankę: TY GWAŁCICIELU! ASFALCIE! SPIEPRZAJ DO AFRYKI! I temu podobne komentarze. Z 10 min mu tak jeździ. On nic. Dzielnie olewa babkę. A ona dalej swoje.
Nagle otwierają się drzwi i wsiadają canarinhos. Wszyscy wyciągają bilety. A murzyn hop wyrwał babce jej bilet, wsadził do buzi, przeżuł i połknął... Kanary sprawdzają bilet kolegi, murzyna, wszystko ok. Dochodzą do babki i:
Kanar - A pani bilet gdzie?
Ona - (pokazuje ręką na Murzyna) Murzyn zeżarł!
Kanar - (w śmiech) Nie no takiego wytłumaczenia to jeszcze nie słyszałem. Ma pani jakiś dokument?
Wyprowadzili ją i spisali. A murzynowi reszta pasażerów 2 przystanki brawo biła.
J3sL1 p0tr4f15z t0 PrZ3cZyt4c pRzYd4l08y c1 5i3 tR0cH3 53k5u
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80