[All] Audio w b4
...witam panów, dzis udalo mi sie wszytko ladnie podlaczyc, zestawik Phonocar w tylnych drzwiach,mowiliscie nie ktorzy ze nie bedzie rożnicy, a powiem wam ze jest dosyc spora roznica w dzwieku,czystrzy dzwiek ,lepszy basik (jak oczywiscie na takie glosniczki 16,5 cm) ..tweery tez ladnie grają...takze zadowolony jestem z tego zestawu na tylne drzwi....
teraz chcialbym cos zrobic z podszybiem, mam tam tweery dosyc dobre, ale nie wiem czy nie lepiej byloby gdybym wstawił tam 10cm Phonocary, albo nie ktorzy coś gdzies mowili ze 13 cm dałoby sie wlozyc tylko lekko trzeba byloby powiekszyc otworek...jeszcze nie wiem co zrobic...oraz bede musiał pomyslec nad jakims bassem...nie wiem czy skrzynie zrobic bassrelfex czy zamkienta , czy moze cos na półeczke... :?:
teraz chcialbym cos zrobic z podszybiem, mam tam tweery dosyc dobre, ale nie wiem czy nie lepiej byloby gdybym wstawił tam 10cm Phonocary, albo nie ktorzy coś gdzies mowili ze 13 cm dałoby sie wlozyc tylko lekko trzeba byloby powiekszyc otworek...jeszcze nie wiem co zrobic...oraz bede musiał pomyslec nad jakims bassem...nie wiem czy skrzynie zrobic bassrelfex czy zamkienta , czy moze cos na półeczke... :?:
..witam AUDI_A6, wiem wlasnie tez mi sie wydaje ze 13 cm tam nie wejdzie bo tam nie jest za duzy otwor ,...tylko nie wiem czy wlozyc tam 10 cm phonocara czy zostawic tam tweera ktorego mam..mowisz nic nie pakowac na półke, to mowisz lepiej skrzynie zrobic niz w półke kłaść..a jak ma sie na półce to jest w ogole jakis bass od tego ???????....
a jak mowisz AUDI_A6 skrzynie zamkieta lepiej czy z bass relfexem...?? i taki wiesz glosniczek rozsadny ?? mysalem nad STXem GDN-27-150-4-SS ...co o nim sądzisz??...mialem kiedys na GDN-30-300-4-AP zrobianą skrzynie bass relfex i kazdemu moge polecic ten glosnik ze wzmacniaczem carpower ten ktory ma 220 RMS ..efekt jest bardzo dobry...
i jak to zwykle w tym momencie ("dziwne boczki") bywa - temat zamiera;/arezyy pisze:Znam tą stronę, dzwoniłem do nich - nie robią pod ten typ tapicerki - na forum było o tych tapicerkach - kieszeń podnosi się prawie pod szybę - nie mogę znaleźć w tej chwili żadnej fotymymaney pisze:Tutaj masz profesjonalne taschki http://taschki.prv.pl/
[ Dodano: 2007-11-02, 23:29 ]
€znalazłem (trochę niewyraźna) - prawie równo z panelem sterowania el. szubami kończy się kieszeńmymaney pisze:możesz zapodać fotkę?
[url=http://img113.imageshack.us/img113/5283/p1000022rj6.jpg]Obrazek[/URL]
Audio w b4
Witam chciał bym zamontować z tyłu w mojej b4 głosniki . Tylko problem jest z tym że trzeba robić dziury . Czym je zrobić , coś trzeba wygłuszać itp?? strzeliłem fotke bo są takie niby dziury ;PP ale tam chyba żaden głosnik nie wejdzie
Ostatnio zmieniony 07 sty 2012, 00:30 przez blacksjz, łącznie zmieniany 2 razy.
nowsnie ja mam ten sam problem bo juz zakupiłem głosniki 165 hertza i myslałem zeby zrobic "stelaz z drewna przykrecany do połki z góry zeby nie ciąc, ale mozna to bez problemu zrobic? moze sie pokusze o wyciecie dziury...
Ostatnio zmieniony 07 sty 2012, 00:22 przez Mongolski, łącznie zmieniany 1 raz.