Witam.
Mam jedno pytanie. Gdzie znajduje się w b4 tabliczka znamionowa. Zbliża mi się przegląd i jak co roku od dwóch lat będą panowie diagności lamentować ,że jej nie mam. Mam 3 znajomych którzy mają b4 i tez nie wiedzą gdzie znajduje sie tabl. znamionowa w ich samochodach.Dodam ,ze auto mam sprowadzone z Austrii. Znalazłem 1 temat na forum ale nie ma tam informacji gdzie ta tabliczka powinna się znajdować viewtopic.php?t=7863&highlight=tabliczka+znamionowa
[B4 all ] Tabliczka znamionowa
kurde sprawdzilłem wczoraj i nie mam tej tabliczki. Narazie pojade na przegląd jak nie podbiją to pojade wyrobic ale od dwóch lat przechodzi przeglądy. Dzięki wszystkim za info.
[ Dodano: 2008-05-22, 14:54 ]
i juz po sprawie przegladu mi nie podbili wiec bylem w wydziale komunikacji, dostałem skierowanie na nabicie tabliczki - opłata skarbowa 10zł. A na stacji diagnostycznej za wyrobienie i nabicie tabliczki zastępczej 36zł.
[ Dodano: 2008-05-22, 14:54 ]
i juz po sprawie przegladu mi nie podbili wiec bylem w wydziale komunikacji, dostałem skierowanie na nabicie tabliczki - opłata skarbowa 10zł. A na stacji diagnostycznej za wyrobienie i nabicie tabliczki zastępczej 36zł.