[80 B4]kierunkowskazy boczne
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
temat poruszany na
viewtopic.php?t=14441&postdays=0&postor ... e&start=15
a tu tylko przekopiuje mój fragmęt
Wysłany: 2008-05-03, 11:18
Jestem świeżo po przeglądzie i rozmowie z diagnostą. Czepił się odrazu braku bocznych kierunków. Przygotowany (po wcześniejszym przeczytaniem tego postu) wdałem sie w dyskusję gdzie są zamontowane kierunki i o dziwo niestety z grymasem stwierdził iż mam racje i są faktycznie w błotniku :mrgreen: ale zaraz mnie zaatakował abym mu na tym kierunku pokazał homologację (homologacja nr 5) iż ten kierunek spełnia wymagania kierunku bocznego który jest wymagany do haka(pokazał mi na innych autach, fakt boczne maja tą 5). Awięc teoretycznie wymagany jest kierunek w naszych audiolkach. Za wiedzę oraz nie podskakiwanie przegląd podbity-sprawa bardzo delikatna i zależy od diagnosty.
viewtopic.php?t=14441&postdays=0&postor ... e&start=15
a tu tylko przekopiuje mój fragmęt
Wysłany: 2008-05-03, 11:18
Jestem świeżo po przeglądzie i rozmowie z diagnostą. Czepił się odrazu braku bocznych kierunków. Przygotowany (po wcześniejszym przeczytaniem tego postu) wdałem sie w dyskusję gdzie są zamontowane kierunki i o dziwo niestety z grymasem stwierdził iż mam racje i są faktycznie w błotniku :mrgreen: ale zaraz mnie zaatakował abym mu na tym kierunku pokazał homologację (homologacja nr 5) iż ten kierunek spełnia wymagania kierunku bocznego który jest wymagany do haka(pokazał mi na innych autach, fakt boczne maja tą 5). Awięc teoretycznie wymagany jest kierunek w naszych audiolkach. Za wiedzę oraz nie podskakiwanie przegląd podbity-sprawa bardzo delikatna i zależy od diagnosty.
- speed_killer
- Forum Audi 80
Jak obiecałem daje znać jak udało mi się załatwić sprawę: spróbowałem jeszcze raz podjechać na stacje i trafiłem na gościa który ma też Audi 80 :mrgreen: No ale on też zaczął swoje wywody o kierunkach, żebym sobie w dziury w listwach wepchnął (od razu powiedziałem mu, że nie po to płacę za AUDI żeby teraz znaczki odrywać. <ok> I za kolegą Grzegorzbielsko : to w takim razie gdzie są zamontowane kierunki??? On pokiwał głową po marudził i wbił mi przegląd
- speed_killer
- Forum Audi 80
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Wystarczy przesunąć w odpowiednią strone (lewą , prawą) i wyciągnąć do siebie.
Przed demontarzem sprawdz odsłaniając troche gumke po której stronie jest bolec plastikowy. Jeżeli jest po lewej zarówki to pchaj w prawo jeżeli po prawej to pchaj w lewo oczywiście za klosz lampki. Na alledrogo masz zdjęcia .
Przed demontarzem sprawdz odsłaniając troche gumke po której stronie jest bolec plastikowy. Jeżeli jest po lewej zarówki to pchaj w prawo jeżeli po prawej to pchaj w lewo oczywiście za klosz lampki. Na alledrogo masz zdjęcia .