[All] Lampy tylne - malowanie kloszy
[b4 all]co myslicie o pomalowaniu lamp tak?
i tak te lampy sa nie uzywane, zostawilem tylko miejsce na swiatla cofania a swiatlo przeciwmgielne i tak widac bo bylo to malowane farba do lamp.jak sadzicie??moze byc takie cos???policja pewnie i tak sie uczepi
Ostatnio zmieniony 22 maja 2008, 18:33 przez pawko81, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Kup oryginalne tresery czarne.. ladnie sie bedzie komponowało z czerwonym lakierem..a nie Czarna farba na zwykle lampy.
Przez te czarne lampy na klapie..dupcia B4 stracila to co najpiekniejsze, swoj niepowtarzalny kształt tworzacy calosc..i teraz wyglada padacznie.
Prosze was..modzic ale z glowa a nie po kosztach
Przez te czarne lampy na klapie..dupcia B4 stracila to co najpiekniejsze, swoj niepowtarzalny kształt tworzacy calosc..i teraz wyglada padacznie.
Prosze was..modzic ale z glowa a nie po kosztach
chcesz powiedzieć że u mnie to brzydko wygląda??? pytałem się wielu chłopaków i powiedzieli że zajebiście wygląda, trza tylko umieć ładnie pomalować.Ale jeśli chodzi o malowanie to padaczka... ani to ładne ani bezpieczne.
czy niebezpieczne tylko raz policja mnie zatrzymała(za prędkość) i zwrócili uwagę na lampy - kazali mi włączyć stop i kierunki i powiedzieli że dobrze widać więc sie dalej nie czepiali.
wiadomo jakbym trafił na jakiś chamów to może by sie do czepili :evil: , ale jeżdżę już tak ponad rok po Krakowie i nic a parę razy już mnie zatrzymywali ale o lampach nic <ok>
jak pomalować?
1.Wyciągamy lampy
2.Odtłuszczamy
3.Malujemy delikatnie pierwszą warstwę i czekamy jak wyschnie
4.kładziemy drugą wartwę i tak samo jak w 2
5.przy 3 warstwie podłączamy lampę i patrzymy czy ładnie świeci i tak do uzyskania ładnej czerni i dobrego świecenia lamp
6.Kładziemy warstwę bezbarwna (ale taką do akrylu bo inaczej zrobi się sajgon na lampie)
7.Wkładamy lampy i sie cieszymy
i nie wiem co w tym niebezpiecznego jak lampy rewe 8-) lacyjnie świecą, na pewno lepiej niż u niektórych wyblakłe klosze co nic nie widać
-
- Forum Audi 80