Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

LOGOTYP - sprawy koszulek, nalepek, dlugopisów, gadżetów

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Turoge
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Turoge » 08 mar 2007, 14:39

zostalo przelane.

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 08 mar 2007, 21:40

a.milewski.mm pisze:Doc, moja propozycja, bo z tego co widzę to pewnie mało osób się poczuwa do tego że jest w klubie, piszą nieraz pierdoły na forach o różnej tematyce, a do klubowych chyba nie zaglądają, a przecież jest nas tak dużo. Proponuję jakby info o zbiórce zamieścić na stronie głównej, może to by jakoś zachęciło do wejścia do Klubowych. Nie chcę aby osoby, które choć trochę się angażują poczuły się urażone, ale widzę, że bieda aż piszczy, dla siebie samego to wiele rzeczy chcą, porady itp., a jeżeli chodzi o jakąkolwiek zbiórkę to nie ma prawie nikogo. Jestem za tym, aby wprowadzić abonament miesięczny nawet 10 zł. Doc nie znam Cię, ale z tego co widzę to jesteś chyba najbardziej interesującą się osobą i z tego co obserwuję to jesteś uczciwy. Nie widziałem jeszcze żadnych skarg. Ja np. jestem gotów Ci zaufać i przelewać co miecha 10-15 zł, aby to się jakoś kręciło. Ale główna propozycja to UMIEśCIć INFORMACJE O JAKICHKOLWIEK ZBIóRKACH NA STRONIE GłóWNEJ!
Pozdrawiam
MMz
Doc jest jak najbardziej godny zaufania gdyż ku Twojej informacji jest on pomysłodawcą i twórcą tego forum jak i centrum!
Oby więcej ludzi myślących nie tylko o sobie trafiło do naszego klubu!

a.milewski.mm

Post autor: a.milewski.mm » 08 mar 2007, 22:31

Drogi klubowiczu, nie kwestionuję tego, że Doc jest nieuczciwy czy coś tam, wręcz tak jak napisałem, jestem osobą która można by powiedzieć ufa Docowi. I nie wiem czy to może ironiczny tekst o ludziach myślących nie tylko o sbie był do mnie, bo ja akurat jestem za finansowaniem przedsięwzięcia jakim jest PKA. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
M@rcus
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: M@rcus » 08 mar 2007, 23:41

Co do abonamentu mieisęcznego to bez przesady, nie realnym jest zebranie 10zł raz na pół roku od wszystkich użytkownikó forum, bądź co bądź ale to 7 bułek chleba także nie wszyscy mogę sobie pozwolić, nie mówię o sobie bo jak by trzeba było z wypłaty dyszka mogła by lecieć, ale nie o to tu chodzi żeby za użytkowanie forum płacić bo nie miało by to najmniejszego sensu. DOc już wyraził swoje zdanie żę kto poczuwa się ten wpłaci on na siłe nikogo nie będzie zmuszał do jakich kolwiek wpłat i się z tym zgadzam. Pozdro

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 09 mar 2007, 00:11

Słuchajcie Panowie ...
Nie zamierzam wprowadzać żadnego przymusu płacenia składek. Nie ku temu to przedsiewiecie powstało. Nie chcę aby ktokolwiek czuł się urażony nie mając kasy na składkę, aby nie było mu smutno, aby nie byli dowartościowani Ci, których stac.
Gdyby to było Polski Klub Mercedesa Klasy S, to pewnie nikt nie mogłby powiedzieć nie mam 10, 20 zł. Nie chcę zagladać w kieszen nikomu. Sprawa jest prosta - a ja liczę na tych, ktorzy są wporządku wobec siebie i innych. Jesli mam, uwazam, ze to fajna sprawa byc, uczestniczyc w takim klubie, jesli ktos uwaza, ze to biblioteka Audi 80 i warto przelać 10, 20 zł na jej cele to ok i tak niech pozostanie.
Każdy kto moze, czuje sie klubowiczem i ma miesiecznie jakiś funusz ktory moze przeznaczyc - znakomiecie !

Chciałbym aby było nas stać na szybki, dobry nie zalagowany serwer duzym FTP. O taki: http://nazwa.pl/hosting.php?s=sz&idts=51 to jest bodaj 50 zł miesięcznie.
Chciałbym aby było stać nas na utrzymanie domen tj co rok jakieś 200 zł.
Chciałbym aby było nas stać na zakup okazjonalnych rzeczy po ustaleniu wspolnym typu: Reklama w prasie, logo, nowy layout profesjonalny strony, nowe rangi i wiele, wiele roznych rzeczy.

Jeśli każdy z nas dałby summiennie co miesiąc 1 zł, ale każdy ! to byłoby wszystko.
No cóż czas pokaże, ale znajac zycie łatwo z tym nie bedzie.

Liczę na tych, ktorzy mogą, chcą i będą jakoś nas wspierać.

Póki co zarowno domeny, konto ftp sam zakupilem, dogadałem za połdarmo prace programistów - o swojej pracy - wielu godzinach - jmm, foxbata nie wspomnę.

Korzystając z okazji apeluję do wszystkich ...
poszukujemy kogoś kto non provit zająłby się Public Relations PKA 80. Głownie chodzi o notki prasowe, rozsyłanie po mediach tak aby było o nas głośno. Jesli ktos czuje sie na siłach, umie napisać ofertę, notkę, ciekawostkę, umie skontaktować się z prasą, wysylać maile w tej sprawie, naglasniac temat, pomagac w pozycjonowaniu, proszę o kontakt.
Wymagania wiadomo jakie. Idealna polszczyzna, czyt, pisownia i nawet mała znajomość PR'u.

Awatar użytkownika
Paoo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Paoo » 09 mar 2007, 07:46

Widzę że trwa cały czas silna przepychanka co prowadzi do niczego.....Moie zdanie jest takie może mało istotne bo zagladam do naszego klubu w miare możliwości (taka praca), ale myślę że każdy prawdziwy Klubowicz wie co trzeba zrobić i w miare możliwości przeleje tyle na ile fundusze pozwolą.Mieliśmy dowód przy ramkach.I tura nie poszła ale w II prawdziwi klubowicze udowodnili że są obecni i zamawiali.Takie jest moje skromne zdanie.Ja jestem za klubem i zawsze można na mnie liczyć.Pozdrawiam!!!!!!

florian
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: florian » 09 mar 2007, 12:49

Ja takze jestem za klubem i mozna na mnie liczyc w 100% !! :mrgreen: pozdrawiam

greg001
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: greg001 » 09 mar 2007, 14:47

przelew polecial... pozdrawiam

Awatar użytkownika
stojo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: stojo » 09 mar 2007, 16:56

jak tylko coś zaoszczędze to prześle (nie zarabiam cóż, ale na mnie można liczyć)

Awatar użytkownika
barteq289
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: barteq289 » 10 mar 2007, 17:09

super sprawa ten klub...dlatego tez w przyszlym tyg.przesle jakas kase na jego potrzeby...jak tylko znajde nr konta klubu-bo gdzies go widzialem :-D pozdrowienia dla tworcow i wspoltworcow klubu-DOBRA ROBOTA!!

junakos
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: junakos » 10 mar 2007, 19:37

To ja się tez dołączę z wpłata ;-)

kez
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kez » 10 mar 2007, 20:36

Ja rowniez w poniedzialek doloze sie.

Pozdrawiam!

Funfel
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Funfel » 10 mar 2007, 22:15

Mimo, ze nowy tutaj jestm, ja też świnke rozbijam i w poniedziałek do PKO lece :) Albo i wcześniej jak spotkam kumpla na gg to przeleje dziś lub jutro :)

Forum mi pomaga rozwiązac problemu- ja pomagam forum :) Pozdrawiam

xxx
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: xxx » 10 mar 2007, 22:59

I tura nie poszła ale w II prawdziwi klubowicze udowodnili że są obecni i zamawiali.
A jak ktos nie zamowi to co ? Nie jest prawdziwym klubowiczem?

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 11 mar 2007, 00:13

xxx pisze:A jak ktos nie zamowi to co ? Nie jest prawdziwym klubowiczem?
Jest, ale jest też siusiakiem ;-) :mrgreen: :mrgreen:

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”