[All] Gadzet - folia na szyby
Tył cały co prawda w Punto miałem przyciemniony tą na maxa Ciemną że nic nie widać jak patrzysz do środka i przez rok nikt nic nie mówił a jak obok policji jechałem to się w nich tylko przeglądali;] Już sie przyzwyczaili ze wiele samochodów seryjnie ma ciemne szybki i leją na to;D i słowa mojego ojca ( Policjanta w spoczynku) nie chce im sie bawić w sprawdzanie szyb
-
- Forum Audi 80
lepiej sie prezentuje,powiadasz?No coz,nie kazdy zyje marzeniami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:mellow_pak pisze:A ja bylem na przegladzie i co ??? Przeszedlem przez badanko bez problemow i bez giftów dla diagnosty )) Wiec jestem happy bo folia jest delikatna i lepiej sie jezdzi - slonce nie dokucza no i furka lepiej sie prezentuje
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
labek, masz racje przednie szybki juz sa sporo przyciemnione wiec dodatkowe jej przyciemnienie moze juz sie komus nie spodobac....
Mozna zawsze walnac przezroczysta na przednie boczne z filtrem UV, ale malo co to da w upalne letnie dni
angelusmorti jak masz kase na to zeby placic komus kaske za przylepienie kawalka folii to prosze bardzo, ale dla chcacego nic trudnego ( i satysfakcja wieksza )
Mozna zawsze walnac przezroczysta na przednie boczne z filtrem UV, ale malo co to da w upalne letnie dni
angelusmorti jak masz kase na to zeby placic komus kaske za przylepienie kawalka folii to prosze bardzo, ale dla chcacego nic trudnego ( i satysfakcja wieksza )
Posluchaj Labka,on wie,co pije...tfu,wie co mowi <ok> .A tak na serio,to mowi prawde,i do tego ma calkowita racje.pozdrowiskalabek pisze:Ja tam mialem przyciemnione wszystkie szyby oprocz czolowej i bylem zadowolony Max, naszczescie policja mnie nigdy nie zlapala ( ale moich kumpli tak ), ja wszystkie auta ktore mialem dawalem do jednego zakladu i zawsze bylem zadowolony w 100%
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W Jeleniej a wlasciwie w Cieplicach na Koronie jest dobry zaklad - przyciemniaja niunki za 180zl a najciemniejsza jakos ciut wiecej ale sie nie orientowalem bop ta mnie nie interesowala.sieroza pisze:A ma ktoś może jakiś namiar na dobrych i tanich obklejaczy w okolicach Wrocławia, Sieradza lub Jeleniej Góry?
Co do oblepiania samemu moze i jest to satysfakcja ale sa 2 problemy
1. wypoklosc tylnej szyby - nie chcial bym miec przyciemnienia w paskach docietych do ogrzewania
2. gdzie kupic profesjonalna folie w ludzkiej cenie?!
- czester-11
- Forum Audi 80
- mariobross
- Forum Audi 80
tragedia z tylną szybą w sedanie nawet nie podchodzę do tego lepiej niech mi to zrobią magiki, jak miałem avanta to już ciężko było a sedana to sobie nie wyobrażam, co do oklejania szyb to zgadzam się 75% I 70% ale trzeba zaznaczyć że aby uzyskać takie parametry trzeba mieć urządzenie do mierzenia przepuszczalności światła. Niestety nie znam żadnego magika który dysponuję takim sprzętem zalegalizowanym i uprawnionym do wystawienia certyfikatu. A wasze atesty są do niczego niepotrzebne!!! jedynym ważnym dokumentem potwierdzającym stan faktyczny przyciemnienia szyb z maksymalnym zaciemnieniem dozwolonym przepisami jest certyfikat wystawiony przez instytut ceramiki i szkła w Krakowie który takie testy i pomiary wykonuje. Raz w życiu się spotkałem z gościem który to miał i kosztowało to nie pamiętam dokładnie ale było z 2 lata temu jakoś z 2500zł. miał to zrobione w A8 i podczas kontroli drogowych byli w szoku że to ma. Krótko mówiąc jest to do zrobienia na pełnym legalu ale po co i tak mało kto się tego czepia jak w jednej stacji diagnostycznej powiedzieli mi nie pojechałem do drugiej i bez problemu podbili