Solskier pisze:minon1, A napinacz załozyłes tak jak bozia przykazała? Tym zabem do odpowiedniej pozycji? Pozatym mozesz łatwo sprawdzić rozrzad, zdejm pokrywe na pierwszym cylindrze ustaw tak aby krzywki były do góry - wtedy płetwa z tyłu powinn wejsc idealnie - mozesz wsadzic tam sufmiarke - pasuje idealnie, na wale ustaw na 0 i na pompe zablkowac mozesz kluczem nasadowym długim 13mm bedzie minimalny luz ale nie tak co by powodował powazne zmiany. Druga sprawa przy wysokiej temperaturze paliwa to auto powinno palić Ci jeszcze lepiej niz przy niskiej bo komp dostaje informacje ze paliwo jest zadkie i daje go wieksza ilsc. A ta dafka paliwa co wysłałes mi na gg, to przy starej pompie 5mg/s tez moze miec znaczenie na odpalanie, spróbuj zwiekszyć dawke do 3mg/s i zobacz czy bedzie poprawa na drugi dzień. Chociaz te 5mg to niby jest ok, ale juz pare razy widziałem własnie coś takiego ze zwiekszeni dawki pomagało jak reka odioł.
Napinacz i resztę założyłem jak Bozia przykazała. <mikolaj>
Dzisiaj ustawiłem kąt na 125/45 i jest ok, ale dalej mi pali jakoś tak nie na dotyk jak wcześniej tylko tak na 3 wiesz nie :?:
Daweczkę zwiększe jak dostanę od Ciebie ECU.
W piątek lece do Gołdapi na mazury to przed wyjazdem zobaczę jak tam zapłon i jak będzie ok to chyba bedzie ok a jak nie to chyba normalnie nie pojadę :idea: