Witam serdecznie,
Kilka dni temu padł w moim B3 wskaźnik przebiegu km większy i mniejszy. Prawdopodobnie poprzedni właściciel na chama kręcił licznikiem. Przebieg jest dla mnie niezbędny ze względu na LPG, wiem kiedy mniej więcej skończy mi się gaz.
Czy wiecie może gdzie można naprawić liczniki przebiegu oraz jaki jest koszt takiej usługi, może znacie jakieś miejsce w Warszawie lub okolicach?
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
[Audi 80 B3 1.8 LPG] Gdzie naprawić licznik przebiegu ?!
-
- Forum Audi 80
Popieram - to najpewniej tylko zimne luty, poradzisz sobie sam. Polecam też dział download, gdzie jest instrukcja instalacji obrotka - przyda się opis rozkładania licznika na elementy.josef pisze:Spróbuj sam naprawic (jaka satysfakcja jak sie uda) duzo o liczniku jest tematów,uzyj szukajki, a jak nie dasz rady to pewno sie znajdą w Twojej okolicy klubowicze ktorzy Ci pomogą
- bieniek1984
- Forum Audi 80
Jak wspomniałem ja naprawiłem sam i sam też wstawiłem obrotek. Wszysto to po wizycie u tzw. "fachowca". Pan przyszedł, obejżał, objaśniłem, że nie liczy kilometrów i że chciałbym obrotek. Pan pocmokał, pomyślał, gdzieś zadzwonił i powiedział, że na pojutrze za 300zł będę miał cały, nowy licznik z obrotkiem - wszystko oczywiście sprawne. Szczęka mi opadła, bo za taką kasę da się naprawić ze 3...