POZDRO
POTRZEBNY PROJEKT
Więc widze że nie ma co kombinować OOOO (kolor szary) Polski Klub Audi 80 (duże litery czerwone,pozostałe białe) www.audi80.pl (małe białe) podspodem równo na środku.
Litery same lub naklejka z tłem tylko nie bialym wym.80cm na 20cm
NIECH SIĘ KAŻDY WYPOWIE :!:
Litery same lub naklejka z tłem tylko nie bialym wym.80cm na 20cm
NIECH SIĘ KAŻDY WYPOWIE :!:
Tylna szyba ma 70 cm kwadratowych nie widze problemu , chyba ze sie wstydził byś się jeżdzic z taka . To nie klub zielonego listka żeby robić małe wlepki . Niedługo będe miał już jakieś konkretne projekty wszystko z zachowaniem barw strony pozdr.Oofol pisze:ale chodzi wam 15/70cm??? gdzie wy to chcecie przykleić???
Ciekawa propozycja zrobie do takiej też przymiarke . Nierozumiem co ma porządma ładna klubowa naklejka do wiejskiego tuningu .Jesteśmy miłośnikami audi a nie jakimiś tam tunerami róznego badziewia ?Cysztof pisze:jakoze nie zosze mega wiejskich naklejek to mam swoja skromna propozycje...Mianowicie albo jakies male literki w ciekawej czcionce na tylne boczne szyby lub jakas mala wlepka pod lusterka boczne...
[ Dodano: 2006-12-19, 22:30 ]
Bez paniki barwy klubu przedewszystkim daj rozmiar jaki by ci odpowiadał?Oofol pisze:no ok tylko żeby przy tym jeszcze lusterko wsteczne miało zastosowanie!
co do wstydu to z zasady jestem bezwstydnikiem;)
(ale różowo-żółtej nalepki nie nakleję!)
sorry ale ja mam taki gust ze nie cierpie naklejek na szybie typu "tunning klub smietany" itp tak samo jak i nie kazdy kierujacy musi wiedziec ze jestem szalonym maniakiem audi 80 bo szczerze jest mnostwo ladniejszych fur na ktore poprostu mnie nie stac:( ale to tylko mojezdanie i nikomu nie karze miec podobnego 
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Podzielam...!Cysztof pisze:sorry ale ja mam taki gust ze nie cierpie naklejek na szybie typu "tunning klub smietany" itp tak samo jak i nie kazdy kierujacy musi wiedziec ze jestem szalonym maniakiem audi 80 bo szczerze jest mnostwo ladniejszych fur na ktore poprostu mnie nie stac:( ale to tylko mojezdanie i nikomu nie karze miec podobnego