B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80

AUDI_A6 ,noorbi dzieki koledzy za dobre słowo <ok>
gmitek .. powiem szczerze, że miało być 2.3 20v quattro, bo kocham dźwięk 5 cylindrów ehh.. no ale niestety, trafiały się w takim stanie, że szkoda gadać ..
i pewnego dnia natrafiłam na tą niunie i się zakochałam :mrgreen: co prawda to nie 5 garów, ale i 4 ślicznie buczy :mrgreen: Końcówka tłumnika będzie oczywiście inna bo ta rurka naprawde bidnie wygląda, ale wszystko po kolei, spokojnie
Teraz muszę troszeczkę zająć się drugą niunią, bo się jeszcze zbuntuje i co będzie?
barto-team .. mnie śnieg nie straszny - ja mam quattro :mrgreen: niech pada do woli, będzie ciekawiej 8-)
Co do klucza w plastiku to tzw. matka czyli klucz serwisowy (jak nie pokręciłam czegoś) . Klucze, które mam w etui to oczywiście dwa oryginały + drugi klucz serwisowy - tak było jak zakupiłam niunię.. A ten gruby klucz to niedawno dokupiłam, to ori klucz od A6, oczywiście muszę go przerobić i będzie oki <lol>
gmitek .. powiem szczerze, że miało być 2.3 20v quattro, bo kocham dźwięk 5 cylindrów ehh.. no ale niestety, trafiały się w takim stanie, że szkoda gadać ..
i pewnego dnia natrafiłam na tą niunie i się zakochałam :mrgreen: co prawda to nie 5 garów, ale i 4 ślicznie buczy :mrgreen: Końcówka tłumnika będzie oczywiście inna bo ta rurka naprawde bidnie wygląda, ale wszystko po kolei, spokojnie
Teraz muszę troszeczkę zająć się drugą niunią, bo się jeszcze zbuntuje i co będzie?
barto-team .. mnie śnieg nie straszny - ja mam quattro :mrgreen: niech pada do woli, będzie ciekawiej 8-)
Co do klucza w plastiku to tzw. matka czyli klucz serwisowy (jak nie pokręciłam czegoś) . Klucze, które mam w etui to oczywiście dwa oryginały + drugi klucz serwisowy - tak było jak zakupiłam niunię.. A ten gruby klucz to niedawno dokupiłam, to ori klucz od A6, oczywiście muszę go przerobić i będzie oki <lol>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80

Nie nie M@rcus .. Auto jest sprowadzone z austrii, ja go mam tydzień, więc niestety jeszcze nie jest zarejestrowane, dlatego tylko na potrzeby zdjęć i chęci przejażdżki założone są tablice kraśnickie od "wanny"
- Ty już wiesz o co kaman z ta wanną.. :mrgreen: hahahahah :mrgreen:
GerB3 każdemu czegoś do szczęścia brakuje heheh
Ale ja jak już wcześniej pisałam nie mam zamiaru robic gleby.. Szkoda mi zawieszenia to raz, zima idzie i bedzie się działo to dwa, nasze drogi..to trzy.. gleby nie będzie 
GerB3 każdemu czegoś do szczęścia brakuje heheh
- grzechas_audi
- Forum Audi 80

-
AdamE
- grzechas_audi
- Forum Audi 80

kolega ma 2,8 V6 i dzwięk mnie tak nie gniecie, ale też pięknie brzmiAdamE pisze:ale nie ma to jak dźwięk V-ki <ok>grzechas_audi pisze:w 100% Ciebie rzumiem, 5 garów to 5 garów :mrgreen: ja też to kocham pozdrawiamEwelinaCzarna pisze:kocham dźwięk 5 cylindrów ehh..
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80

eee..5 garów to 5 garów jak napisał kolega grzechas_audi, :mrgreen:AdamE pisze:ale nie ma to jak dźwięk V-ki
myślę, że w następnym moim audi zabrzmi wlaśnie takich 5 cylindrów
Oj Duo Duo.. Myślałam, że speedline to tak kultowy wzór, że nie ma co sie dlugo nad nim rozwodzićduo pisze:auto zadbane widać, ale "foto na feli" a fel nie widać za bardzo ( ewelina chyba myśli, że każdy zna ten wzór felg ) .. a tu cała masa nieświadomych na forum
Ale skoro mało Ci zdjęć to dorzucam - str.1 :mrgreen:
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 13:39 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.