B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
AUDI_A6 ,noorbi dzieki koledzy za dobre słowo <ok>
gmitek .. powiem szczerze, że miało być 2.3 20v quattro, bo kocham dźwięk 5 cylindrów ehh.. no ale niestety, trafiały się w takim stanie, że szkoda gadać ..
i pewnego dnia natrafiłam na tą niunie i się zakochałam :mrgreen: co prawda to nie 5 garów, ale i 4 ślicznie buczy :mrgreen: Końcówka tłumnika będzie oczywiście inna bo ta rurka naprawde bidnie wygląda, ale wszystko po kolei, spokojnie
Teraz muszę troszeczkę zająć się drugą niunią, bo się jeszcze zbuntuje i co będzie?
barto-team .. mnie śnieg nie straszny - ja mam quattro :mrgreen: niech pada do woli, będzie ciekawiej 8-)
Co do klucza w plastiku to tzw. matka czyli klucz serwisowy (jak nie pokręciłam czegoś) . Klucze, które mam w etui to oczywiście dwa oryginały + drugi klucz serwisowy - tak było jak zakupiłam niunię.. A ten gruby klucz to niedawno dokupiłam, to ori klucz od A6, oczywiście muszę go przerobić i będzie oki <lol>
gmitek .. powiem szczerze, że miało być 2.3 20v quattro, bo kocham dźwięk 5 cylindrów ehh.. no ale niestety, trafiały się w takim stanie, że szkoda gadać ..
i pewnego dnia natrafiłam na tą niunie i się zakochałam :mrgreen: co prawda to nie 5 garów, ale i 4 ślicznie buczy :mrgreen: Końcówka tłumnika będzie oczywiście inna bo ta rurka naprawde bidnie wygląda, ale wszystko po kolei, spokojnie
Teraz muszę troszeczkę zająć się drugą niunią, bo się jeszcze zbuntuje i co będzie?
barto-team .. mnie śnieg nie straszny - ja mam quattro :mrgreen: niech pada do woli, będzie ciekawiej 8-)
Co do klucza w plastiku to tzw. matka czyli klucz serwisowy (jak nie pokręciłam czegoś) . Klucze, które mam w etui to oczywiście dwa oryginały + drugi klucz serwisowy - tak było jak zakupiłam niunię.. A ten gruby klucz to niedawno dokupiłam, to ori klucz od A6, oczywiście muszę go przerobić i będzie oki <lol>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Nie nie M@rcus .. Auto jest sprowadzone z austrii, ja go mam tydzień, więc niestety jeszcze nie jest zarejestrowane, dlatego tylko na potrzeby zdjęć i chęci przejażdżki założone są tablice kraśnickie od "wanny" - Ty już wiesz o co kaman z ta wanną.. :mrgreen: hahahahah :mrgreen:
GerB3 każdemu czegoś do szczęścia brakuje heheh Ale ja jak już wcześniej pisałam nie mam zamiaru robic gleby.. Szkoda mi zawieszenia to raz, zima idzie i bedzie się działo to dwa, nasze drogi..to trzy.. gleby nie będzie
GerB3 każdemu czegoś do szczęścia brakuje heheh Ale ja jak już wcześniej pisałam nie mam zamiaru robic gleby.. Szkoda mi zawieszenia to raz, zima idzie i bedzie się działo to dwa, nasze drogi..to trzy.. gleby nie będzie
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
kolega ma 2,8 V6 i dzwięk mnie tak nie gniecie, ale też pięknie brzmi ale V5 RULEZZ :mrgreen: hehe pozdroAdamE pisze:ale nie ma to jak dźwięk V-ki <ok>grzechas_audi pisze:w 100% Ciebie rzumiem, 5 garów to 5 garów :mrgreen: ja też to kocham pozdrawiamEwelinaCzarna pisze:kocham dźwięk 5 cylindrów ehh..
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
eee..5 garów to 5 garów jak napisał kolega grzechas_audi, :mrgreen:AdamE pisze:ale nie ma to jak dźwięk V-ki
myślę, że w następnym moim audi zabrzmi wlaśnie takich 5 cylindrów
Oj Duo Duo.. Myślałam, że speedline to tak kultowy wzór, że nie ma co sie dlugo nad nim rozwodzićduo pisze:auto zadbane widać, ale "foto na feli" a fel nie widać za bardzo ( ewelina chyba myśli, że każdy zna ten wzór felg ) .. a tu cała masa nieświadomych na forum
Ale skoro mało Ci zdjęć to dorzucam - str.1 :mrgreen:
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 13:39 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.