B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Progi i zderzaki od competiotion jak masz możliwość zdobyć takowe to owszem :lol: . Hmm z silnikiem co by Ci tu poradzić...Od S6 to nie wiem czy podejdzie, ale np od S2 owszem :mrgreen: tam też masz motorek 2.2T jakieś 220-230PS i ten jestem pewny, że podejdzie. Ale ten 2.3 20V nie jest wcale gorszy. to już zależy od Twoich możliwości dostania silników. poczekaj teraz na wypowiedź innych userów 8-)
No plany bardzo zaawansowane Ale jesli tylko mozesz wyrwac gdzies "plastiki" od Competition (co niejednokrotnie graniczyz cudem) to by sie ladnie furka prezentowala Choc nie wiem czy przod podejdzie do B3 bez przerobek.
A co do silnika to sam nie wiem czy sie oplaca taki manewr Ciezko dostac w dobrym stanie i za dobre pieniadze ale jesli nie szkoda ci czasu i pieniedzy to w sumie mogloby to dac fajny efekt jesli oczywiscie ten silnik podejdzie bez wiekszych przerobek od S6 bo chyba jednak latwiej o niego niz o 2,2T z S2. Ja chyba bym jednak jak juz cos to postawil na 2,3 20V tez robi robote a mysle ze mniej kosztowny w pozniejszej eksploatacji by byl
A co do silnika to sam nie wiem czy sie oplaca taki manewr Ciezko dostac w dobrym stanie i za dobre pieniadze ale jesli nie szkoda ci czasu i pieniedzy to w sumie mogloby to dac fajny efekt jesli oczywiscie ten silnik podejdzie bez wiekszych przerobek od S6 bo chyba jednak latwiej o niego niz o 2,2T z S2. Ja chyba bym jednak jak juz cos to postawil na 2,3 20V tez robi robote a mysle ze mniej kosztowny w pozniejszej eksploatacji by byl
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Powiem tak.. Z silnikami by nie było problemu by to znaleść, że tak powiem znajomości :mrgreen: Kwestia kasy i rozsądku.. Znalazłam silniczek od S6 w granicach 3.400 kompletny w stanie bardzo dobrym..
Ten 2.3 20V to jest mniej więcej koszt 2.000tys .. Kwestia dogadania, sami wiecie..
Z "plastikami" by bylo gorzej troszke znaleść, ale z tego co sie orientuje zbyt duzych modow nie trzeba by bylo robic by to zarzucic.. Ale jak bym juz miala zakupic takie cos, to na pewno dokldnie bym sie przyjrzala czy pasuje czy trzeba kombinowac :roll:
Dlatego czekam na wasze wszelkie info na ten temat ..
Ten 2.3 20V to jest mniej więcej koszt 2.000tys .. Kwestia dogadania, sami wiecie..
Z "plastikami" by bylo gorzej troszke znaleść, ale z tego co sie orientuje zbyt duzych modow nie trzeba by bylo robic by to zarzucic.. Ale jak bym juz miala zakupic takie cos, to na pewno dokldnie bym sie przyjrzala czy pasuje czy trzeba kombinowac :roll:
Dlatego czekam na wasze wszelkie info na ten temat ..
noooo...... Ogr masz racje gdzie takie kobietki żyją... moja żonka wogule nie wykazuje zainteresowania samochodami, a jak słyszy audi to zaczynają padać gromy.. A jak mówię o zmiennej geometrii to już wogule xD --- > "Głupi ty zabijesz sie"OGr pisze:EwelinaCzarna, gdzie takie kobiety żyją jak Ty ?? Całe swoje życie szukałem kobietki która będzie współtworzyła moje zainteresowania Chyba urodziłem się ciut za wcześnie i niestety nie w Lublinie
Pozdrowionka dla klubowiczki pełną piersią
PS. Samochód prezentuje się super.... Zwłaszcza z właścicielką
Plany bardzo zacne, dopowiem tylko, ku ścisłości, że 2.2t siedziało w S4 C4 (oznaczenie silnika takie jak w S2), w pierwszych S6 było już wolnossące V8.
co do plastików od competition, to napewno podejdzie przód, z tyłem będzie kłopot.
powodzonka.
co do plastików od competition, to napewno podejdzie przód, z tyłem będzie kłopot.
powodzonka.
niewiem, niewiem ale może pojedziemy we trzechOGr pisze:B4ME, zawsze można się przejechać do Lublina i poznać koleżankę bliżej Jedziemy?
Pozazdrościć zakupu zadbanego egzemplarza, bo teraz już coraz trudniej upolować taką sztukę, plany jak najbardziej zacne no i z nowym silnikiem można już nieźle zawojować.
2.2T także było w ofercie w S6 C4 chociażby ten z allegro: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6331260PawelG pisze:w pierwszych S6 było już wolnossące V8.
Skąd się takie dziewczyny biorą??? NIgdy w życiu nie trafiłem na dziewczynę która by się interesowała autami, znaczy trafiłem ale w innym sensie ale żeby myślały o swapie czy o oj...
życze udanych modów, z silnikami to możesz chyba robić co chcesz bo masz quattro i Ci każdy podejdzie mocniejszy czy od S2 czy ten 7A 20V, chyba pierwsza taka B3 by była z takim silnikiem i w dodatku quattro i z takim wyposażeniem i to właścicielką byłaby kobieta:)
Pozdrawiam!!
P.S. masz chłopaka?? :mrgreen: :mrgreen:
życze udanych modów, z silnikami to możesz chyba robić co chcesz bo masz quattro i Ci każdy podejdzie mocniejszy czy od S2 czy ten 7A 20V, chyba pierwsza taka B3 by była z takim silnikiem i w dodatku quattro i z takim wyposażeniem i to właścicielką byłaby kobieta:)
Pozdrawiam!!
P.S. masz chłopaka?? :mrgreen: :mrgreen: