[B4 1Z]Rezanie AC / BC + Manetka
WOJTEK26 pisze:Ac mozesz spokojnie zakładac, ja u siebie tak zrobiłem , ilośc kabli jest rózna i łączysz tylko nie które kabelki z AC z kablami ze starego MC. Jeżeli chcesz zeby działało ostrzeżenie o niskim stanie płynu spryskiwacza to musisz wym zbiorniczek i pompke.chips pisze:Odświeżę trochę temat. Mam zamiar założyć AC. W związku z tym mam pytanie, czy we wtyczce od AC jest tyle samo kabli co we wtyczce od MC? Z rezania Solskiera zrozumiałem, że wystarczy połączyć kable z wtyczki od AC z kablami o takich samych kolorach z wtyczki MC, mam rację? I ostatnie na razie pytanie - czy trzeba dokładać czujnik poziomu płynu od sprysków?
Dzięki kolego. Powiedz mi jeszcze czy wystarczy połączyć kabelki o takich samych kolorach, czy trzeba coś kombinować?
Re: [B4 1Z]Rezanie AC / BC + Manetka
a ja mam takie pytanie
mam BC i
z tylu sa 2 wejscia na kostki biale i czarne , rozumiem ze czarne jest do manetki i do spalania ECU a biala jest do podlaczenia z MC ? bo nie mam AC
wiec ten MC biale wejscie tylko podpinam i juz ? i tylko bede musial sie bawic z czarna kostka?
a i czy bede mial gdzies ta kostke czy musze ja kupic gdzies? bo watpie bym wymodzil t bez kostki
mam BC i
z tylu sa 2 wejscia na kostki biale i czarne , rozumiem ze czarne jest do manetki i do spalania ECU a biala jest do podlaczenia z MC ? bo nie mam AC
wiec ten MC biale wejscie tylko podpinam i juz ? i tylko bede musial sie bawic z czarna kostka?
a i czy bede mial gdzies ta kostke czy musze ja kupic gdzies? bo watpie bym wymodzil t bez kostki