od 12 walcze z montazem bc i ringow itd i kurde emontaz kierownicy i dostanie sie do manetek to spory wysilek i zasob do narzedzi , w kierownicy nie mam kostek chodziaz to z airbagiem ale z tym se poradzielm teraz mam dolna plastikowa oslone manetek ale nie mam srubek z przodu tak jak u ciebie tylko heh
2 krzyzakowe dosc male od tylu wkreane dostep fatalny i 2 w srodku w oslonie tez dostep nedzny max ... nie wiem jak to poskrecam heh
i pytanko , wie ktos jaki bedzie do v6 pin w kompie ? i czy ten komp jest tam w nogach u pasazera ? nie ma miernika zeby sprawdzic , i jeszcze jedno
sygnal spalania chyba tez jest podlaczony do obrotomierza ? czy to jakis inny sygnal
[ Dodano: 2009-01-03, 11:13 ]
panowie potrzebuje szybkiej pomocy

w cabrio i chyba coupe komp nie jest w podlodze (znajdziecie tam tylko drewienko z napisem

i teraz tak komp ma 4 kostki a nie jak zawsze jedna kostka , i kazda kostka jest numerowana ale od 1 do ilus tam wiec nie wiem pod ktory pin sie podpiac ? miernika nie mam a nawet jakbym mial to dojscia do tych kostek jest STRASZNE
foto ponizej , moze ktos to robil lub co kolwiek wie? lub w ktorej kostce jaki kolor kabla szukac czy co robc ?