Audi 80 b4 Competition po modach silnika ... by kaczok
Compi fajne i widac ze jeszcze sie bedzie rozwijac co to felunku to fabrycznie jest 16 wiec spokojnie bedzie pasowac zawias tez fabryka dala nizej idac dalej tym tematem mniejsze kolo wiekszy balon bo jesli nie to bedzie charatac flakami po glebie a wyglad beznadziejny wiec jak bedzie tak jak fabryka przewidziala to miodek jest jesli jest cos nie tak z kolem to napewno kolega to zrobi ja bym tylko chcial zagladnac pod maske wiec jak moge cie prosic to zapdaj jakas fote i nie przejmuj sie wypowiedziami bo tyle ile ludzi tyle moze byc opini ja poweim od siebie mi sie podoba a ty bedziesz i tak ja robil pod siebie pozdrawiam
tak tak to ja rozmawialismy kiedys na GG no niby nie daleko mieszkamy jednak wiesz jak to z czasem jest zawsze cos wypada pisalem juz zeby sie na spota ustawic jednak male zainteresowanie jest ja jesli bede mial sobote czy niedziele wolna to moge do Kraka przyjechac kwestja zgadania sie tylko teraz mam maly mlyn z przeprowadzka ale tak jak pisalem kwestja zgadania sie
-
- Forum Audi 80
wreszcie po modach silnika str1 albo https://audi80.pl/viewtopic.php?t=24750#255814