[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
-
- Forum Audi 80
a ty teraz jesteś moja inspiracją zrobienia noska dla mojej niuni nawet zostały poczynione kroki <ok>maykel pisze:Świetne wnętrze, nie powiem, byłeś moją główną inspiracją przy montażu radia 2din. Jakby nie Ty, w życiu bym na to nie wpadł i jeszcze mi je zrezałeś do odpowiednich wymiarów :mrgreen: <ok>
A teraz jeszcze Navi Plus... Miazga. Szybko się pochwal fotkami :!:
P.S. Podłokietnik się świetnie wkomponował <ok>
Pozdrówki
Dzieki szefieKLAKSON pisze:Kurczę świetnie wygląda te radyjko oraz podłokietnik 8-) . Normalnie nie 80 :mrgreen: . Świetna robota Prezesie
jest o jakiś 1cm wyżej niż ori w A6 C4 ale nie dało sie go niżej u nas zamontować ale jest nie mały wiec dla mnie jest dobrze <ok>B4|Przemo pisze:Niezawysoko masz ten podlokietnik ? :->
Dzięki nazbierało się gratów w garażu że ledwie da się wjechać nie długo nowa foto relacja <ok>marcinelk13 pisze:powodzenia w dalszych modach :lol:
POZDRO
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Rewelacja. Widać, że jest możliwość posiadania radia 2din i jeszcze dodatkowych zegarów do tego. Nie wiem czy jak bym się zdecydował na tak radykalne kroki jak wywalanie nawiewów :mrgreen: . Gratulacje, tak trzymaj! <ok>DYZIO pisze:I nareście zrezałem długo oczekiwane Navi Plus które zawsze mi się bardzo podobało <mikolaj>
Pochwal się jak zamontowałeś podłokietnik, i jak wiesz to powiedz mi czy każdy podłokietnik z C4 jest ze schowkiem ?
Podłokietnik zamontowałem na ori uchwycie wyciętym z fotela od właśnie a6 c4
Tak wygląda tuż po spawaniu ale został oszlifowany spaw i pomalowany na czarno <ok> Nie ma fuszery <nono>
A podłokietniki w audi A6 C4 zawsze były ze schowkiem a w 100 C4 były zwykłe nie otwierane takie jak w b4 na rynek amerykański
Ale ja tych nawiewów wcale nie używałem więc nie mam z tym problemów <ok>Rewelacja. Widać, że jest możliwość posiadania radia 2din i jeszcze dodatkowych zegarów do tego. Nie wiem czy jak bym się zdecydował na tak radykalne kroki jak wywalanie nawiewów :mrgreen: . Gratulacje, tak trzymaj! <ok>
Dziękuje bardzo wszystkim za miłe komentarze i obiecuje że na tym jeszcze nie koniec <mikolaj>
Nie długo nowe foty <ok>