Oczywiście chciałoby się eSkową kiere założyć(albo zwykłą z nowszych modeli... aby poduche miala)
Na srodek mozna by jeszcze przykleic jakos emblemat audi (jesli nie bedzie to brzydko wyglądać )
hehe :lol: a moglbys bardziej rozwinąć temat tego picyfingla?? <lol> Duzo tam rezania?willi pisze:trzeba dorobić kawałek picyfingla który będzie wyłączał kierunki :mrgreen: ale i tak podoba mi się bardziej od ori
Wlasnie mnie tez zastanawia jak tam z jakością przy takiej cenie... :roll: Jakby bylo krucho to moze bym sie skusil na porządne jej obszycie skórą...Dziki pisze:załozysz to sie pochwal co to dzisiaj za jakosc i za te pieniadze
dokladnie ja kupiłem używke za 180zł z wysyłką kompletnązjawa pisze:Do kiery pamiętaj, że drugie tyle kosztuje naba. Ten "picyfingiel" jest właśnie przy nabie i trzeba czasem dospawać kawałek bo jest za krótki![]()
No i jak zmieniać to na skórę moim zdaniem, dlatego może poszukaj jakiejś używanej już z naba?
powiem więcej.. jest nowa i skórka więc nawet jakbyś musiał rzeźbić nabę to i tak nie tak źle.kris0181 pisze:Ale zadbana ta kiera ze zdjec jak na tą cene