Witam, kupiłem audi (miałem wcześniej 2 i nie miałem takich problemów) dodam, ze mieszkam za granica i zaczyna mnie to juz denerwować, bo kazda naprawa jest tu związana z dużym kosztem, jednak pozostane wierny marce mimo wszystko

Mianowicie, kupiłem audi w którym była uszkodzona pompa wody, ok, pompa, paski rolki, wsio powymieniane i....zaraz po zapaleniu gotuje wode, weze dolne zimne. Pomyślałem ze wywale termostat i zobaczymy, jednak nic to nie dało, szybko sie gotowała, szybka diagnoza - głowica ok, poleciała do polski, planowanie, szczelnosc (była krzywa jak diabli ale wyprostowali

). Po otrzymaniu głowicy montaż, nowe uszczelki itp itd nowy termostat, odpowietrzanie i....znow sie gotuje, jednak odkreciłem lekko korek i perzejechałem ok 130km, zagotowała mi sie 2 razy, jednak pomiedzy tym gotowaniem było wszystko ok. Dodam jeszcze że czujnik raz mi działa a raz nie, mam 4 pinowe dziadostwo ktore ciezko dostac, probowałem naprawic i zadziałał ale raz działa raz nie, chyba wymienie na 3 pinowy. Macie jakies pomysły co mojej kruszynce może dolegać?? Bo juz mi rece opadaja. Prosze o pomoc i pozdrawiam wszystkich użytkowników